Πώς θα σας βγάλω στη Λούτσα; .: Facebook .: Ματιά
 

Πώς θα σας βγάλω στη Λούτσα;

Γράφει: Matia Gr
Πώς θα σας βγάλω στη Λούτσα;

Τσικνοπέμπτη έξω; Πα πα πα! Ξεχνάω εκείνη τη χρονιά που μας πετάξανε απ’ έξω απ’ τον καμπινέ με μια κατσάδα! Περνάγαν όλοι και μας σκουντούσαν φρεσκοκατουρημένοι, φάγαμε ό,τι υπήρχε μπαγιάτικο, τελείωσε, τούτο, σώθηκε το άλλο, απόμεινο αυτό κι αυτό, τα χειρότερα. Ποτέ ξανά. Χάθηκαν οι αποδέλοιπές μέρες να βγεις να φας σαν άνθρωπος; να σου κωλοτριφτούνε κιόλας τώρα που σε έχουν ανάγκη!

Και μην σας ακούσω αύριο να κλαιγόσαστε μπροστά στη ζυγαριά! Όταν κατεβάζατε τον άμπακα με τα παλιόλαδα και τα ξίγκια, τι σκεφτόσαστε! Πώς θα σας βγάλω στη Λούτσα; Να ντρέπομαι εκείνη την κυριούλα δίπλα με το λαχανί και την κοτσίδα;

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

  Ελεύθερα τηγανιτά και μακαρονάδες
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα