Πρωϊνό Σαββάτου βροχερό .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πρωϊνό Σαββάτου βροχερό

Γράφει: Matia Gr
Πρωϊνό Σαββάτου βροχερό

Πρωϊνό Σαββάτου βροχερό. Ακόμα κάθεσαι στη βεράντα (ε, με μια μπλούζα παραπάνω) με τον καφέ σου κι ακούς τη βροχή στην τέντα. Απέναντι το τοπίο ομιχλώδες. Τέρμα τα μπάνια, τέρμα οι εκδρομές, οι βόλτες, οι καφέδες & τα ψώνια. Θα την περάσω έτσι απλά κι απέριττα δίνοντας ωραιότατες ευχές σε κείνους που παίρνουν τις αποφάσεις, αλλά & σε όσους καλοπέρασαν & καλοπερνούν στην υγειά μας. Ξεκινώ με ευχές που φέρνουν σε κωμειδύλιο & καταλήγουν με την επωδό Στον κώλο να τους κάτσουν όσα φάγανε. Κατόπιν περνάω στο απόλυτο δράμα που εξελίσσεται σε τραγωδία. Γιατί πρέπει με κάτι να διανθίσω την πτωχήν πλην τιμία καθημερινότητά μου.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.