Ρεπό και άλλα .: Facebook .: Ματιά
 

Ρεπό και άλλα

Γράφει: Matia Gr
Ρεπό και άλλα

Ρεπό, λιακάδα βλέπω, γλυκός καιρός, σαν άνοιξη! Μμμμμμ! Κάτι στριφογυρνά στο μυαλό μου. Μαγαζιά, καφέδες μετά κρουασανακίων, χάζεμα, τέτοια εποικοδομητικά. Δουλειές στο σπίτι; Α πα πα, τα ξεπέταξα. Μην ακούτε που λένε “Ο κακός ο νοικοκύρης πρώτα αγοράζει σκούφο και μετά βρακί”. Ο καλός, τα παίρνει όλα σε ένα.

Αυτό πάλι με το Νέο προφίλ, τι είναι; Θα χρειαστώ ιδιαίτερα ή θα τα ξεπετάξω μόνος; Ξέρω κι εγώ δεν μου έχω και τόσο εμπιστοσύνη πια. Να δοκιμάσω; Μμμμμ, πρώτα θα δοκιμάσω κάτι σοκολατάκια που πήρα χθες βράδυ και μετά. Καλημέρα.

Μετά τη μεσημβρινή κατάκλιση, είπα Απόψε θα δημιουργήσω. κι ανασκουμπώθηκα. Μελιτζάνες παπουτσάκια. Μοσχοβόλησε η Β. Κυψέλη. Πώς; Τι είπε ο κ. Στρος Σκαν; Ε, καλού-κακού πάρτε ένα καλό αφρόλουτρο.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

  Ο Πάγκαλος "δίνει" συνέντευξη
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.