Σκέψεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων .: Facebook .: Ματιά
 

Σκέψεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων

Γράφει: Matia Gr
Σκέψεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων

Ενώ απλώνω μπουγάδα, κάνω μια έτσι ξαφνικά και το αποφασίζω. Τα Χριστούγεννα θα το παίξω “Αγρότης μόνος ψάχνει” στη διάρκεια Τουρνέ στα νοτιοδυτικά παράλια. Ακριβώς μόνος δεν θα είμαι και εντελώς αγρότης επίσης. Προσπάθεια θα κάνουμε. Χόρτα και ψητό, η καλύτερή μου. Μετά… απέναντι από το τζάκι έχω έναν καναπέ…

Κάλαντα; Ε, μπορεί φέτος να βγω με το καραβάκι. Επιχείρησα μια αναπροσαρμογή του στίχου στην Επικαιρότητα, το διασκέδασα με τον πρωινό μου καφέ και κατόπιν το καταχώνιασα. Πα πα πα! Ώρες είναι να περάσω αυτόφωρο για μια πλάκα. Μόνο τα θυμιατά επιτρέπονται μπροστά στη φωτό του “σκεπτομένου”!

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα