Θα χαρούν όλες τις τιμές και τις δόξες... .: Facebook .: Ματιά
 

Θα χαρούν όλες τις τιμές και τις δόξες…

Γράφει: Matia Gr
Θα χαρούν όλες τις τιμές και τις δόξες…

Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Ιταλίας, σου λέει, αρνήθηκε να πάρει τους μισθούς επειδή η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεωκοπίας. Οι δικοί μας πάλι σέβονται την πατρίδα και δεν την περιφρονούν. Σαν το τρατάρισμα στην επίσκεψη! Για να μην προσβάλουν μάλιστα την οικοδέσποινα, τρώνε τον άμπακα. Να της δείξουν εμπράκτως πόσο χρυσοχέρα είναι. Τζέντλεμαν. Τώρα η πατρίδα, εντυπωσιασμένη (αλλιώς θα το έλεγα, μα…) από τον ιπποτισμό τους, περιμένει πώς και πώς να τους ανταποδώσει τις αβρότητες τις μέρες των γιορτών στην αγορά. Ε, πόσοι θα πάνε στην Ελβετία για σκι και για να ρυθμίσουν εκείνα τα θεματάκια με τους τόκους; Κάποιοι θα μείνουν πίσω να το παίξουν λαϊκή τάξη. Αυτοί, αν δεν βγουν έξω με κουκούλα, θα χαρούν όλες τις τιμές και τις δόξες…

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

  Το δημώδες και... άλλα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.