Θα πάει μακρυά η φρεγάτα; .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Θα πάει μακρυά η φρεγάτα;

Γράφει: Matia Gr
Θα πάει μακρυά η φρεγάτα;

Στην εκπομπή του Αντ1 Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2010 μια… διαφορετική είδηση πέρασε τρέχοντας απ’τα μέχρι τότε νυσταγμένα μάτια μου. Η γραμμή των headlines που στολίζει το κάτω μέρος της οθόνης στις ενημερωτικές εκπομπές έγραφε τα παρακάτω:

Τουρκική πολεμική φρεγάτα εντοπίστηκε στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος! Λίγο πριν είχε περάσει ανάμεσα από Σούνιο και Τζια…

Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ότι δεν μπέρδεψαν την 1η Μαρτίου με την Πρωταπριλιά, τουλάχιστον στο δεύτερο μέρος της είδησης: όντως τουρκική φρεγάτα έφτασε έξω απ’ το Σούνιο προβαίνοντας σε αυτή τη νέα απίστευτη πρόκληση. Την τουρκική φρεγάτα ακολουθούσε από κοντά μία πυραυλάκατος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

vidi

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.