Το σκηνικό άλλαξε .: Facebook .: Ματιά
 

Το σκηνικό άλλαξε

Γράφει: Matia Gr
Το σκηνικό άλλαξε

Λιακαδούλα χειμωνιάτικη (Αλκυονίδες;), ειδήσεις μην ακούσετε, κάτι για την περαίωση λένε, θα εκνευριστείτε πάλι. Οι άνθρωποι χάσανε κάθε μέτρο. Κάνετε την δουλίτσα σας ήρεμα, το σκηνικό άλλαξε το πήραμε απόφαση. Πότε θα γίνουμε Τυνησία δεν ξέρω, τα κυκλάμινα στη ζαρντινιέρα μου πέρασαν σε δεύτερη ανθοφορία, απογευματινή εργασία σήμερα. Σε λίγο Γυμναστική.

Σε καμιά ωρίτσα θα είμαι σπίτι, να βάλω φόρμα και να χαζέψω Αννίτα στην tv. Δεν αντέχω άλλη πολιτική εκπομπή με κείνες τις φάτσες τις “Εμένα βγάλτε με απέξω, δεν ξέρω τίποτα για το περγαμόντο”! Α πα πα! Χίλιες φορές με τις εκπομπές ανάδειξης ταλεντακίων. Επίσης Λαχτάρησα ένα βουνό πατάτες τηγανιτές, σας έχω πει τη συνταγή της απόλυτης επιτυχίας. Αλλά ένα βουνό, ή θα φας ή να λείπει.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα