Ματιά

Το τελευταίο αντίο στον Diego Maradona

Live video από την κηδεία του Diego Maradona

Το τελευταίο αντίο στον Diego Maradona

Το τελευταίο αντίο στον Diego Maradona

https://www.youtube.com/watch?v=6lIgR-OMCM0

Η Δημοκρατία της Αργεντινής θα τελέσει την κηδεία του Diego Maradona με τιμές Αρχηγού Κράτους.

Η σωρός του σπουδαίου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στη Casa Rosada, το Προεδρικό Μέγαρο στο Buenos Aires, για λαϊκό προσκύνημα. Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω Κορονοϊού, χιλιάδες θαυμαστές του Diego Maradona έχουν περάσει ήδη για να πουν το τελευταίο αντίο, στον ποδοσφαιριστή που έκανε διάσημη την Αργεντινή στα πέρατα της Γης.

Ατάκες του Diego Maradona

Είμαι ο Μαραντόνα. Βάζω γκολ. Κάνω λάθη. Μπορώ να αντέξω τα πάντα, έχω φαρδιούς ώμους και τα βάζω με όποιον χρειαστεί.

Ο Θεός με κάνει να παίζω καλά. Για αυτό ξεκινάω κάθε αγώνα κάνοντας τον Σταυρό μου μόλις μπω στο γήπεδο. Θα ένιωθα ότι τον προδίδω εάν δεν το έκανα.

Ναι, έχω τσακωθεί με τον Πάπα. Ήμουν στο Βατικανό και τα κτίρια είχαν χρυσές σκεπές. Αργότερα συζητούσαμε και ο Πάπας μου είπε πόσο ανησυχεί η Εκκλησία για τα φτωχά παιδιά. Φίλε, αν ανησυχείς πούλα τις χρυσές σκεπές, κάνε κάτι!

Όταν ο Θεός πει ότι είναι η ώρα μας, θα έρθει και θα μας πάρει.

Πολλοί συμφωνούν μαζί μου ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι σωστά στο ποδόσφαιρο σήμερα. Οι φίλαθλοι αξίζουν κάτι πολύ καλύτερο. Η κατάσταση όμως θα παραμείνει η ίδια, όσο ελέγχουν το ποδόσφαιρο αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τι είναι το ποδόσφαιρο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα