ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (Ainbo: Amazon Princess) - trailer (μεταγλ) .: Cinema .: Ματιά
 

ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (Ainbo: Amazon Princess) – trailer (μεταγλ)

Γράφει: Matia Gr
ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (Ainbo: Amazon Princess) – trailer (μεταγλ)
ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (Ainbo: Amazon Princess) - trailer (μεταγλ)ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (Ainbo: Amazon Princess) – trailer (μεταγλ)

28 Απριλίου 2022 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

H ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ είναι μια περιπετειώδης ιστορία για τη σπουδαιότητα της φιλίας και της προστασίας του πλανήτη μας, με μια θαρραλέα πρωταγωνίστρια, με την οποία θα ταυτιστούν όλοι.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες