Ματιά

Country Comfort | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Νέα Βίντεο Μετά τις ανατροπές που συμβαίνουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της, μια επίδοξη νεαρή τραγουδίστρια κάντρι ονόματι Μπέιλι (Κάθριν Μακφί) προσλαμβάνεται ως νταντά των πέντε παιδιών ενός δύστροπου καουμπόι, του Μπο (Έντι […]

Country Comfort | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=0pfNTsBF1Bw

Μετά τις ανατροπές που συμβαίνουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της, μια επίδοξη νεαρή τραγουδίστρια κάντρι ονόματι Μπέιλι (Κάθριν Μακφί) προσλαμβάνεται ως νταντά των πέντε παιδιών ενός δύστροπου καουμπόι, του Μπο (Έντι Σίμπριαν). Με πολλή επιμονή και γοητεία αμερικανικού Νότου, η άπειρη νταντά καταφέρνει να αντιμετωπίσει τη δυναμική της οικογένειας και να αναπληρώσει το κενό της απούσας μητέρας. Προς έκπληξή της, η Μπέιλι βρίσκει και την πολυπόθητη μπάντα σε αυτήν την μουσικά ταλαντούχα οικογένεια που τη βοηθά να ξεκινήσει ξανά το ταξίδι προς τη δόξα.

Country Comfort, μόνο στο Netflix στις 19 Μαρτίου: https://www.netflix.com/title/81064559

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Country Comfort | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα