Ματιά

Fate: The Winx Saga | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Το "Fate: The Winx Saga" αφηγείται το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεραϊδών από το Αλφία, ένα οικοτροφείο μαγισσών του Άλλου Κόσμου, στο οποίο θα τελειοποιήσουν τις μαγικές δυνάμεις τους και παράλληλα θα έρθουν αντιμέτωπες με […]

Fate: The Winx Saga | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=gdvGkBLUK-I

Το "Fate: The Winx Saga" αφηγείται το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεραϊδών από το Αλφία, ένα οικοτροφείο μαγισσών του Άλλου Κόσμου, στο οποίο θα τελειοποιήσουν τις μαγικές δυνάμεις τους και παράλληλα θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, την αντιζηλία και τα τέρατα που απειλούν την ύπαρξη του είδους τους.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Fate: The Winx Saga | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Αποφασισμένη να τελειοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις, μια παρέα εφήβων βιώνει τις κόντρες και τον έρωτα, ενώ φοιτά στο Αλφία, ένα οικοτροφείο μαγείας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα