Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (The Woman King) - official trailer (greek subs) .: Cinema .: Ματιά
 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (The Woman King) – official trailer (greek subs)

Γράφει: Matia Gr
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (The Woman King) – official trailer (greek subs)
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (The Woman King) - official trailer (greek subs)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (The Woman King) – official trailer (greek subs)

29 Σεπτεμβρίου 2022 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα.
Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Viola Davis. Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.
Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς..

Σκηνοθεσία: Gina Prince-Bythewood
Με τους: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin και John Boyega

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες