In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - 2007 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale – 2007

Δράμα αρκετό, περιπέτεια πολλή και δράση συνεχής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ταινίας In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Η ιστορία είναι εθιστική και αυτό γίνεται φανερό από τα πρώτα μόλις λεπτά του φιλμ.

Γράφει:

In the Name of the King: A Dungeon Siege TaleΔιάρκεια:
127 λεπτά

Υπόθεση

Το βασίλειο του Ehb είναι ένας τόπος που θυμίζει έντονα μεσαίωνα, με εξαίρεση την ύπαρξη μάγων και την ανυπαρξία του χριστιανισμού και της εκκλησίας. Ο βασιλιάς Konreid (Burt Reynolds) είναι ένας δίκαιος και συνετός άνθρωπος που, δυστυχώς, τρέφει στον κόρφο του ένα φίδι, τον ανιψιό του Fallow (Matthew Lillard). Αυτό το βδελυρό πλάσμα έχει συμμαχήσει με τον μάγο Gallian (Ray Liotta) με σκοπό να καταλάβουν τον θρόνο του Ehb. Στα σχέδια τους θα αντιταχθούν όλοι οι πιστοί στρατιώτες στον βασιλιά, αλλά την διαφορά θα την κάνει ένας αγρότης!
Ο Farmer (Jason Statham), όνομα και πράγμα αγρότης, ζει στην ησυχία του κτήματος του με την γυναίκα του και τον γιο του. Όσο και αν θέλει όμως να αποφύγει τον πόλεμο, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του πυρός όταν ο γιος του δολοφονείται και η γυναίκα του απαγάγεται από τις ορδές των Κραγκ (κάτι σαν τα Ορκ του Τόλκιν) τα οποία ελέγχει με την μαγεία του ο διαβολικός Gallian. Εκεί, στο πεδίο της μάχης, ο Farmer θα ανακαλύψει κάτι απίστευτο για το παρελθόν του που θα αλλάξει ριζικά την πορεία της ζωής του αλλά και ολόκληρου του βασιλείου!

Κριτική και εντυπώσεις

Δράμα αρκετό, περιπέτεια πολλή και δράση συνεχής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ταινίας In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Η ιστορία είναι εθιστική και αυτό γίνεται φανερό από τα πρώτα μόλις λεπτά του φιλμ. Το σκηνικό του μεσαίωνα, που δρουν οι ήρωες, είναι καλοστημένο και συναρπαστικό σε πολλά του σημεία. Νοικιάστε το dvd, προμηθευτείτε μπινελίκια (όχι αυτά που βγαίνουν από το στόμα, αυτά που μπαίνουν) και καθίστε με την παρέα σας να απολαύσετε μια πολλή όμορφη ταινία δράσης και περιπέτειας. Το δραματικό στοιχείο το αφήνουμε για τις θηλυκές υπάρξεις της παρέας ή τους σκληρούς άντρες που τους λένε βιτάμ! Πλάκα κάνω… υπάρχει και δράμα στην υπόθεση αλλά δεν είναι το κυρίαρχο… οι μάχες σώμα με σώμα και οι δολοπλοκίες κλέβουν την παράσταση!

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale – Trailer In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - TrailerIn the Name of the King: A Dungeon Siege Tale – Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Doug Taylor

Σκηνοθεσία

Uwe Boll

Ηθοποιοί

Jason Statham – Farmer
Leelee Sobieski – Muriella
John Rhys-Davies – Merick
Ron Perlman – Norick
Claire Forlani – Solana
Kristanna Loken – Elora
Matthew Lillard – Duke Fallow
Brian White – Commander Tarish
Mike Dopud – General Backler
Will Sanderson – Bastian
Tania Saulnier – Talwyn
Ray Liotta – Gallian
Burt Reynolds – King Konreid
Gabrielle Rose – Delinda
Terence Kelly – Trumaine
Colin Ford – Zeph
Michelle Harrison – Hysterical Woman
Eva Padberg – Handmaiden
Darren Shahlavi – Gatekeeper
Aaron Pearl – General Aziel
Michael Eklund – Scout
Ron Selmour – General Hallette
Paul Wu – Lieutenant Rawden
Stephen Park – Armed Slave
Marcel Maillard – Merchant
Daniel Boileau – Slave
Christopher Rosamond – Στρατιώτης #1 (ως Chris Rosamond)
Sage Brocklebank – Στρατιώτης #2
Carrie Fleming – Crying Woman (ως Carrie Anne Fleming)
Jacqueline Ann Steuart – Caravan Slave #1 (ως Jacqueline-Ann Steuart)
Travis MacDonald – Caravan Slave #2
Alana Kagan – Concubine
Naomi Lazarus – Concubine
Duncan Fraser – Old Man
Aidan Williamson – Town Boy

Παραγωγή και Διανομή
Boll Kino Beteiligungs GmbH & Co. KG
Herold Productions
Brightlight Pictures
Hollywood Entertainment

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.