Ματιά

Jupiter’s Legacy | Επίσημη πρώτη ματιά – Από το κόμικ στην οθόνη | Netflix

Ο Φρανκ Κουάιετλι, ο σχεδιαστής του πρωτότυπου κόμικ βιβλίου, πιάνει και πάλι την πένα για αυτήν την επίσημη πρώτη ματιά στο "Jupiter’s Legacy" του Μαρκ Μίλαρ. Η πρώτη γενιά υπερηρώων κράτησε τον κόσμο ασφαλή […]

Jupiter’s Legacy | Επίσημη πρώτη ματιά – Από το κόμικ στην οθόνη | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=0Orr00IMi8w

Ο Φρανκ Κουάιετλι, ο σχεδιαστής του πρωτότυπου κόμικ βιβλίου, πιάνει και πάλι την πένα για αυτήν την επίσημη πρώτη ματιά στο "Jupiter’s Legacy" του Μαρκ Μίλαρ.

Η πρώτη γενιά υπερηρώων κράτησε τον κόσμο ασφαλή για σχεδόν έναν αιώνα. Τώρα, τα παιδιά τους καλούνται να συνεχίσουν την κληρονομιά. Διαθέσιμο μόνο στο Netflix από τις 7 Μαΐου 2021.

Δείτε το "Jupiter’s Legacy", μόνο στο Netflix: https://www.netflix.com/JupitersLegacy

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Jupiter’s Legacy | Επίσημη πρώτη ματιά – Από το κόμικ στην οθόνη | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα