Ματιά

ΚΛΙΦΟΡΝΤ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ (Clifford the Big Red Dog) 2021 trailer

Γράφει: Matia Gr
ΚΛΙΦΟΡΝΤ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ (Clifford the Big Red Dog) 2021 trailer
ΚΛΙΦΟΡΝΤ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ (Clifford the Big Red Dog) - trailer (μεταγλ)ΚΛΙΦΟΡΝΤ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ (Clifford the Big Red Dog) – trailer (μεταγλ)

2 Δεκεμβρίου 2021 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλυ, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει.
Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλυ μένει στη φροντίδα του καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της, ο οποίος είναι ένας άνεργος γραφίστας που πάντα καταφέρνει να μπλέξει σε απίθανους μπελάδες.
Η Έμιλυ και ο θείος της λοιπόν, που εκτελεί για λίγες ώρες τα δυσβάσταχτα και δύσκολα χρέη του κηδεμόνα, θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων (τον υποδύεται ο Τζον Κλιζ των θρυλικών Μόντι Πάιθον).
Ο απελπισμένος θείος προκειμένου να μη τα ακούσει από την αδερφή του, προσπαθεί να φανεί υπεύθυνος και προειδοποιεί την ανιψιά του ότι δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να φέρουν στο σπίτι ένα κατοικίδιο ζώο. Όμως ο ιδιόμορφος αλλά τρομερά ευγενικός άνθρωπος, φαίνεται να έχει κάθε ζωάκι που η μικρή μπορεί να φανταστεί, από κουνέλια, γουρουνάκια, γάτες, ποντίκια και ψάρια. Τελικά ο μυστηριώδης φιλόζωος θα δώσει ένα μικρό κουτάβι στην Έμιλυ για να το αγαπήσει και να το μεγαλώσει. Η μόνη ιδιομορφία του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι πως έχει… κόκκινο τρίχωμα.
Όταν η μικρή ρωτάει τον μυστηριώδη κύριο για το πόσο πολύ θα μεγαλώσει το μικρό κουτάβι, εκείνος απαντά με μια λάμψη στο μάτι του, «εξαρτάται από το πόσο θα το αγαπάς».

Η μικρή ηρωίδα, δεν θα περίμενε ποτέ να ξυπνήσει το επόμενο πρωί και να βρει ένα γιγαντιαίο κόκκινο κυνηγόσκυλο δέκα μέτρων ύψους στο μικρό διαμέρισμά της. Η στοργή και η ανιδιοτελής αγάπη της… «παραμεγάλωσαν» το τρυφερό κουτάβι και τώρα αρχίζουν τα αληθινά προβλήματα.

Ενώ η μαμά της λείπει ακόμη για δουλειά, η μικρή μαζί με τον διασκεδαστικό αλλά παρορμητικό θείο της, ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια διάσωσης του «γιγαντιαίου» κουταβιού καθώς μπαίνει στο μάτι της πολιτείας που δεν καλοβλέπει τις ζημιές που προκαλεί άθελά του στη δημόσια περιουσία, εξαιτίας του τρεξίματος του θηριώδους κορμιού του, στα πάρκα. Από την άλλη, μια ομάδα επιστημόνων διεκδικεί την ιδιοκτησία του αγαθού και γιγάντιου σκύλου, όταν τα καμώματά του γίνονται viral στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων. Οι επιστήμονες θέλουν να απαγάγουν τον γλυκύτατο, ατζαμή κοκκινοτρίχη, και να τον χρησιμοποιήσουν στα δικά τους πειράματα και τις δικές τους ανακαλύψεις που θα τους αποφέρουν κέρδη.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα