Με χωρίς γυναίκες – 2014 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Με χωρίς γυναίκες – 2014

Η «Με χωρίς γυναίκες» ευελπιστεί να είναι μια δροσερή κωμωδία του είδους road movie, που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα.

Γράφει:

Με χωρίς γυναίκεςΔιάρκεια:
87 λεπτά

Υπόθεση

Ο Γιώργος και ο Ρίκος είναι φίλοι εδώ και τριάντα χρόνια, από τα χρόνια του σχολείου. Τώρα στα 40 τους, έχουν διαγράψει ξεχωριστές πορείες αλλά παραμένουν κολλητοί και κουμπάροι (ο Γιώργος έχει βαφτίσει τον ένα από τους δύο γιους του Ρίκου). Ο πρώτος μεγάλωσε σε μια οικογένεια με οικονομική άνεση ενώ ο δεύτερος έπρεπε να παλέψει -με τον τρόπο των λαμογίων- για να ανέλθει οικονομικά. Τώρα ο Γιώργος έχει χρεοκοπήσει, η τράπεζα του πήρε το εργοστάσιο που του άφησε ο πατέρας του, έχει χωρίσει και η κατάθλιψη έχει πάρει το πάνω χέρι στη ζωή του. Ο μόνος που του στέκεται είναι ο Ρίκος, ο οποίος για να τον βοηθήσει να “επιστρέψει” στην ζωή διοργανώνει ένα διήμερο road trip με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Πρόφαση είναι η αναζήτηση της Νάντιας, μιας ωραίας συμμαθήτριας τους, με την οποία ο Γιώργος ήταν και είναι ακόμα ερωτευμένος!

Κριτική και εντυπώσεις

Η «Με χωρίς γυναίκες» ευελπιστεί να είναι μια δροσερή κωμωδία του είδους road movie, που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα. Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο. Η αιτία του ταξιδιού παιδαριώδης, οι περιπέτειες των ηρώων μυρίζουν πλαστικό και το όλο σύνολο: άστα να πάνε! Αυτό λέω να κάνουμε κι εμείς… άστο να πάει και… ας δούμε κάτι άλλο, που να έχει κάτι να μας προσφέρει! 🙂

Με χωρίς γυναίκες – Trailer

ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Συντελεστές

Σενάριο

Βαγγέλης Σεϊτανίδης

Σκηνοθεσία

Βαγγέλης Σεϊτανίδης

Ηθοποιοί

Θοδωρής Αθερίδης – Γιώργος
Δημήτρης Ήμελλος – Ρίκος
Σμαράγδα Καρύδη – Νάντια
Βαλεντίνα Φυλακτού
Ναταλί Παυλώφ
Ειρήνη Χρηστίδη
Ρίτα Λυτού
Έλενα Μιρτσόφσκα
Θάνος Πρίτσας
Ζήσης Παπαϊωάννου
Χρήστος Γλυκός
Σοφία Σεϊρλή
Ντίνος Καρύδης
Στεφανία Καπετανίδη
Νατάσα Μαρματάκη
Γιάννης Στάνκογλου
Ιωάννης Παπαζήσης

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.