Ματιά

Ο Γητευτής | Μια στιγμή με τρελές γκάφες | Netflix

Ακόμα και στην Ήπειρο, οι κάμερες δεν σταματούν να τραβάνε πλάνα. Απολαύστε μερικές μικρές γκάφες από την πρώτη σεζόν του "Γητευτή". Δείτε τον "Γητευτή", μόνο στο Netflix: http://netflix.com/thewitcher ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ δες […]

Ο Γητευτής | Μια στιγμή με τρελές γκάφες | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=eAk8bwIv4B8

Ακόμα και στην Ήπειρο, οι κάμερες δεν σταματούν να τραβάνε πλάνα. Απολαύστε μερικές μικρές γκάφες από την πρώτη σεζόν του "Γητευτή".

Δείτε τον "Γητευτή", μόνο στο Netflix: http://netflix.com/thewitcher

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ο Γητευτής | Μια στιγμή με τρελές γκάφες | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, ένας πληρωμένος μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, ψάχνει το πεπρωμένο του σε έναν βίαιο κόσμο, όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα