Ο πρίγκηπας και εγώ 3: Μήνας του μέλιτος για βασιλιάδες - The prince and me 3: A royal honeymoon - 2008 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ο πρίγκηπας και εγώ 3: Μήνας του μέλιτος για βασιλιάδες – The prince and me 3: A royal honeymoon – 2008

Με σχεδόν ολόφρεσκο team ηθοποιών -μόνο η Paige και ο Soren είναι κοινοί με την δεύτερη ταινία- και άλλη σεναριογράφο, κινείται σε διαφορετικές οδούς από τις δύο προηγούμενες.

Γράφει: E Α

Διάρκεια:
96 λεπτά

Υπόθεση

Το βασιλικό ζεύγος της Δανίας, ο Edvard και η Paige, είναι έτοιμοι να φύγουν για το ταξίδι του μέλιτος. Έχουν σχεδιάσει να πάνε στην Καραϊβική και έχουν προσπαθήσει αυτό να μην το μάθει κανείς. Ο τόπος προορισμού τους όμως διέρρευσε στον Τύπο και έτσι την τελευταία στιγμή αλλάζουν σχέδια. Το βασιλικό αεροσκάφος προσγειώνεται σε ένα αεροδιάδρομο -για να μείνει incognito η άφιξη τους- στην Μπελάβια. Πρόκειται για ένα μικρό κρατίδιο που βρίσκεται υπό την προστασία της Δανίας και διοικείται από τον πρίγκηπα Georgiev. Η Paige και ο Edvard καταλύουν σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, στον εθνικό δρυμό της Μπελάβια. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ο πρωθυπουργός της Δανίας -χωρίς ο θρόνος να γνωρίζει τίποτα- έχει σχεδιάσει την αποψίλωση του υπέροχου αυτού δάσους με σκοπό να περάσει ένας αγωγός πετρελαίου. Έτσι ο μήνας του μέλιτος μετατρέπεται σε μια μάχη για την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος με πολλά απρόοπτα και τραγελαφικές καταστάσεις.

Κριτική και εντυπώσεις

Η τρίτη ταινία της σειράς «Ο πρίγκηπας και εγώ» έχει αφήσει το κωμικό και -κυρίως- το δραματικό στοιχείο να εκτοπίσουν σχεδόν παντελώς το ρομαντικό. Με σχεδόν ολόφρεσκο team ηθοποιών -μόνο η Paige και ο Soren είναι κοινοί με την δεύτερη ταινία- και άλλη σεναριογράφο, κινείται σε διαφορετικές οδούς από τις δύο προηγούμενες. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η ένταξη του στοιχείου της δράσης, ιδίως αφού πρόκειται για έναν αγώνα προστασίας του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Βουλγαρία και πιστεύω ότι θα λατρέψετε κι εσείς το χιονισμένο δρυμό που θα γεμίσει την τηλεόραση σας. Φυσικά και αυτή, όπως και οι δύο προηγούμενες, είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια και για χαλαρές κινηματογραφικές βραδιές στο σπίτι! 🙂

Ο πρίγκιπας και εγώ 3: Μήνας του μέλιτος για βασιλιάδες – The prince and me 3: A royal honeymoon – Trailer

The Prince & Me: A Royal Honeymoon - TrailerThe Prince & Me: A Royal Honeymoon – Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Blayne Weaver

Σκηνοθεσία

Catherine Cyran

Ηθοποιοί

Kam Heskin – Paige Morgan
Christopher Geere – King Edvard
Adam Croasdell – Scott
Jonathan Firth – Soren
Todd Jensen – John Polonius
Joshua Rubin – Oliver
Georgi Ivanov – Marcellus
Valentin Ganev – Prince Georgiev
Kitodar Todorov – Boris
Petyo Peikov – Monarch Aide
Atanas Srebrev – Folketing Speaker
Branco Vukovic – German Reporter
Shelly Varod – Female Reporter
Hristo Mitzkov – Reporter
Ani Jarret – Reporter

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.