Ο πρίγκηπας και εγώ 4: Η πρώτη επέτειος - The prince and me 4: The elephant adventure - 2010 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ο πρίγκηπας και εγώ 4: Η πρώτη επέτειος – The prince and me 4: The elephant adventure – 2010

Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη, με αποτέλεσμα πολλές από τις εικόνες που θα γεμίσουν την οθόνη της τηλεόρασης σας, να είναι μαγευτικές!

Γράφει: E Α

Διάρκεια:
93 λεπτά

Υπόθεση

Ο Edvard και η Paige -το βασιλικό ζεύγος της Δανίας- συμπληρώνουν ένα χρόνο παντρεμένοι. Στην πρώτη τους αυτή επέτειο δέχονται μια πρόσκληση από τον βασιλιά Saryu για να παρευρεθούν στον γάμο της κόρης του πριγκίπισσας Myra, Που θα γίνει ο γάμος; Στην Sangyoon, μια χώρα της Ασίας. Φαντάζονται ότι θα περάσουν λίγες ευχάριστες μέρες σε ένα τόπο τόσο διαφορετικό από τον δικό τους τόσο σε εικόνες όσο και σε έθιμα. Όμως όταν φτάνουν εκεί διαπιστώνουν ότι ο αρραβωνιαστικός της Myra είναι ένας άκαρδος επιχειρηματίας που δεν αγαπά καθόλου την πριγκίπισσα αλλά την βλέπει ως τρόπο απόκτησης δύναμης. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία αλλά ο κοντόφθαλμος βασιλιάς επιμένει να παντρευτούν. Για άλλη μια φορά το ήρεμο ταξίδι του Edvard και της Paige πάει περίπατο. Περίπατο όμως -και μάλιστα επικίνδυνο- θα πάνε και οι ίδιοι, αφού αναλαμβάνουν να φέρουν πίσω στα ανάκτορα της χώρας έναν ελέφαντα που χάθηκε εξ αιτίας της Paige. Έναν ελέφαντα που οι γηγενείς πιστεύουν ότι φέρνει τύχη και ευτυχία. Ένα τεράστιο αλλά καλοκάγαθο ζώο που αν δεν επιστρέψει στο παλάτι, θα συμβούν πολλά δυσάρεστα σε πολλούς αθώους ανθρώπους. Ευτυχώς μαζί με το βασιλικό ζεύγος θα πάει και ο πιστός τους Soren, καθώς και η Rayen, μια όμορφη ανατολίτισσα Lara Croft. Το τι θα συμβεί, το αφήνω να το ανακαλύψετε μόνοι σας! 🙂

Κριτική και εντυπώσεις

Η «Η πρώτη επέτειος – The elephant adventure» είναι η τέταρτη ταινία της σειράς «Ο πρίγκηπας και εγώ». Κοινά στοιχεία με την αμέσως προηγούμενη της, είναι η δράση και οι διάσπαρτες κωμικές σκηνές. Σε αυτήν, επίσης, επιστρέφει το ρομαντικό στοιχείο που είχε πάρει άδεια στην τρίτη ταινία. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε και θα σας πρότεινα να την δείτε. Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη, με αποτέλεσμα πολλές από τις εικόνες που θα γεμίσουν την οθόνη της τηλεόρασης σας, να είναι μαγευτικές! Μοναδικό αγκαθάκι ήταν για μένα το essanse από bollywood που είχε σε κάποια σημεία -ευτυχώς λίγα και πολύ μικρά σε διάρκεια. Αυτά… εν ολίγοις! Ειδικά αν έχετε δει τις προηγούμενες φαντάζομαι ότι θα θέλετε να δείτε σε τι περιπέτειες μπήκε ξανά το βασιλικό ζεύγος της Δανίας… και τι περιπέτειες… ελεφάντινων διαστάσεων!

Ο πρίγκιπας και εγώ 4: Η πρώτη επέτειος – The prince and me 4: The elephant adventure – Trailer

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΙ ΕΓΩ 4: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ (THE PRINCE AND ME 4: ROYAL ADVENTURES IN PARADISE) - trailerΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΙ ΕΓΩ 4: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ (THE PRINCE AND ME 4: ROYAL ADVENTURES IN PARADISE) – trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Blayne Weaver

Σκηνοθεσία

Catherine Cyran

Ηθοποιοί

Kam Heskin – Queen Paige
Christopher Geere – King Edvard
Jonathan Firth – Soren
Selina Lo – Rayen
Prinya Intachai – Kah
Ase Wang – Princess Myra
Vithaya Pansringarm – King Saryu
Amarin Cholvibul – Alu
Vipavee Charoenpura – Tonquin
Thanawut Katesoroe – Dombey
Peter Mossman – Secret Agent #1
Felix John Fraser – Secret Agent #2
Jakkal Worasup – Soldier #1
Charlie Ruedpokanon – Soldier #2
David Bueno – Soldier #3

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.