Ταξίδι Μέσα Από τη Μνήμη (Reminiscence) - 2021 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ταξίδι Μέσα Από τη Μνήμη (Reminiscence) – 2021

Γράφει: Matia Gr

Reminiscence Υπόθεση

Ο Νικ Μπάνιστερ (Hugh Jackman), ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ξέρει να ανιχνεύει το μυαλό, βοηθάει τους πελάτες του να ανακτήσουν τις χαμένες μνήμες του παρελθόντος. Ζει στις παρυφές της ακτής του Μαϊάμι, που βυθίζεται κάτω από το νερό. Η Κλιματική Αλλαγή είναι πλέον γεγονός.

Η ζωή του μέλλει να αλλάξει για πάντα όταν αναλαμβάνει μία νέα πελάτισσα, τη Μέι (Rebecca Ferguson). Μία απλή υπόθεση εξαφάνισης καταλήγει σε επικίνδυνη εμμονή.

Καθώς ο Μπάνιστερ παλεύει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της Μέι, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία βίαιη συνομωσία. Η πλούσια ελίτ της πόλης και άτομα του υποκόσμου έχουν συμφέροντα που θέλουν να προστατέψουν με κάθε κόστος.

Έχει έρθει η ώρα να δώσει απάντηση σε ένα από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα της ζωής: μέχρι πού θα έφτανε κάποιος ή κάποια για να προστατέψει αυτούς που αγαπά;

Reminiscence Κριτική και εντυπώσεις

Η Lisa Joy, δημιουργός του τηλεοπτικού Westworld και σύζυγος του Jonathan Nolan, υπογράψει το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας Reminiscence (Ταξίδι Μέσα Από τη Μνήμη). Με πολύ φιλοδοξία προσπάθησε να συνδυάσει στοιχεία ρομαντικής ταινίας, επιστημονικής φαντασίας, φιλμ νουάρ και δυστροπίας. Το αποτέλεσμα όμως δεν με ικανοποίησε εντελώς.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, θα ήθελα να ήταν πιο δυνατή και η διεύθυνση φωτογραφίας. Ο Paul Cameron δε με ενθουσίασε τόσο πολύ, όσο σε αλλλες παραγωγές. Εκτός από τη σειρά Westworld στην οποία συνεργάστηκε με τη Lisa Joy, έχει υπογράψει τις 21 Bridges, Man on Fire, Collateral, Deja Vu.

Το Ταξίδι Μέσα από τη Μνήμη κάνει υπερβάσεις ανάμεσα σε διαφορετικά κινηματογραφικά είδη για να ταξιδέψει το κοινό σε έναν απόκοσμο κόσμο, όπου οι αναμνήσεις είναι εκεί για να κάνουν τις απάνθρωπες συνθήκες της ζωής πιο ανθρώπινες

Σκηνοθεσία: Lisa Joy
Με τους: Natalie Martinez, Rebecca Ferguson, Hugh Jackman, Thandiwe Newton, Teri Wyble, Angela Sarafyan

Ταξίδι Μέσα Από τη Μνήμη (Reminiscence) – 2021 Trailer (greek subs)

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ (Reminiscence) - Trailer (greek subs)ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ (Reminiscence) – Trailer (greek subs)

26 Αυγούστου 2021 στα Village Cinemas

#Reminiscence #VillageCinemas #HughJackman

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα