Ματιά

The Circle: ΗΠΑ: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το "The Circle: ΗΠΑ" επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο σε μια ολοκαίνουργια δεύτερη σεζόν με ακόμα περισσότερες ανατροπές! Ετοιμαστείτε για ένα τελείως νέο καστ διαγωνιζόμενων που δεν φοβάται να συνομιλήσει, να φλερτάρει, να κάνει […]

The Circle: ΗΠΑ: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=cZWDBvBtVhY

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το "The Circle: ΗΠΑ" επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο σε μια ολοκαίνουργια δεύτερη σεζόν με ακόμα περισσότερες ανατροπές! Ετοιμαστείτε για ένα τελείως νέο καστ διαγωνιζόμενων που δεν φοβάται να συνομιλήσει, να φλερτάρει, να κάνει φιλίες και να προδώσει για να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ως top influencer. Ποιος, όμως, παίζει με το αληθινό προφίλ του και ποιος κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο; Αυτό πρέπει να το μαντέψετε. Όλα θα αποκαλυφθούν στην πρεμιέρα του "The Circle: ΗΠΑ", την Τετάρτη 14 Απριλίου.

Το "The Circle: ΗΠΑ" κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Απριλίου, με νέα επεισόδια την Τετάρτη 21 Απριλίου, την Τετάρτη 28 Απριλίου και τον τελικό την Τετάρτη 5 Μαΐου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

The Circle: ΗΠΑ: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Είστε έτοιμοι για νέες στρατηγικές περιπέτειες; Μια νέα ομάδα συμμάχων, εχθρών και ψεύτικων προφίλ συνδέονται και διαγωνίζονται για ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα