Ματιά

The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition στα VILLAGE CINEMAS

Γράφει: Matia Gr
The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition στα VILLAGE CINEMAS
The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition στα VILLAGE CINEMASThe Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition στα VILLAGE CINEMAS

Στις 4 Νοεμβρίου 2021 ζούμε την εμπειρία πρεμιέρα στην Ελλάδα!

Το 1968 οι Doors εμφανίστηκαν live στη σκηνή του Hollywood Bowl και η εμφάνισή τους αυτή θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες της μπάντας που έχουν καταγραφεί σε film. Την εποχή εκείνη ήταν στην κορυφή των US chart με το “Hello, I Love You”.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του album L.A. Woman, η προβολή αυτή θα μεταμορφώσει τα VILLAGE CINEMAS σε συναυλιακό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους fan των Doors να νιώσουν την πλέον κοντινή εμπειρία σε live των Doors.
Το live θα προβληθεί σε Dolby Atmos ήχο και με αποκλειστικές συνεντεύξεις των John Densmore, Robby Krieger και Jeff Jampol.

Η προβολή του The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, περιλαμβάνει το θρυλικό αυτό live σε όλη του την έκταση ενώ στο set-list συναντάμε classic όπως τα “Hello, I Love You”, “The WASP (Texas Radio and the Big Beat)”, “Light My Fire” και “The End”.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα