Αγώνες λόρδας - The starving games - 2013 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Αγώνες λόρδας – The starving games – 2013

Στην The starving games θα γελάσετε ΠΟΛΥ! Το χιούμορ δεν είναι εκλεπτυσμένο αλλά είναι σε μεγάλες ποσότητες και κάποιες περιπτώσεις αρκούντως έξυπνο.

Γράφει:

The starving gamesΔιάρκεια:
83 λεπτά

Υπόθεση

Η ιστορία γνωστή… κάποτε στο μέλλον… τα κατοικήσιμα σημεία του πλανήτη έχουν χωριστεί σε δώδεκα περιοχές με το γενικό πρόσταγμα να φέρει η Capitol. Για να θυμάται ο πληθυσμός -που φυτοζωεί- ποιος έχει το πάνω χέρι, κάθε χρόνο διοργανώνονται οι Starving Games. Σε αυτούς παίρνουν μέρος δώδεκα αγόρια και δώδεκα κορίτσια (ένα και ένα από κάθε περιοχή). Φέτος από την περιοχή 12 θα λάβει μέρος η Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) και ο Peter Malarkey (Cody Christian). Ο κανόνας του παιχνιδιού είναι ένας και μοναδικός: σκότωσε πριν σε σκοτώσουν! Από την αρένα βγαίνει ο τελευταίος που θα παραμείνει ζωντανός! Το έπαθλο… αμύθητης αξίας… ένα μπαγιάτικο χοιρινό μπούτι, ένα εκπτωτικό κουπόνι και ένα μισοφαγωμένο αγγουράκι τουρσί!

Κριτική και εντυπώσεις

Όπως θα καταλάβατε το The starving games είναι παρωδία του The hunger games που γνωρίσαμε-αγαπήσαμε πρώτα στα τρία βιβλία της σειράς και κατόπιν απολαύσαμε και στην μεγάλη οθόνη. Από μια παρωδία φυσικά δεν περιμένει κανείς να δει μια ταινία αξιώσεων αλλά περιμένει να γελάσει. Στην The starving games θα γελάσετε ΠΟΛΥ! Το χιούμορ δεν είναι εκλεπτυσμένο αλλά είναι σε μεγάλες ποσότητες και κάποιες περιπτώσεις αρκούντως έξυπνο. Νομίζω πως όταν θελήσετε κάποιο βραδάκι να χαλαρώσετε, να γελάσετε και να ξεχαστείτε… τότε πρέπει η εν λόγω ταινία να είναι από τις πρώτες σας επιλογές. Ειδικά οι σκηνές στις οποίες εμφανίζονται ήρωες από άλλες -εκτός του hunger games- μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες (Harry Potter, The Hobbit, Avatar, κλπ) είναι ξεκαρδιστικές! 🙂

Ατάκα από την ταινία the starving games – 2013

Τα νέα σήμερα. Φαγητό δεν υπάρχει κι ο καιρός είναι χάλια. Μην ξεχνάτε, απόψε είναι η Τελετή Περισυλλογής, οπότε παρακαλούνται οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην πλατεία για μια τυχαία λοταρία θανάτου. Ευχαριστώ!

Ατάκα από την ταινία the starving games – 2013

Kantmiss Evershot: Δεν κληρώθηκα. Δεν κληρώθηκα. Όχι άλλοι αγώνες λόρδας για μένα.

Ατάκα από την ταινία the starving games – 2013

-Θα ξεσηκωθούμε τελικά;
-Ισως αργότερα. Τώρα, πεινάω πολύ.

The starving games – Trailer

The Starving Games Movie Trailer -- Official on DVD 1/21/14!The Starving Games Movie Trailer — Official on DVD 1/21/14!

Συντελεστές

Σενάριο

Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Σκηνοθεσία

Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Ηθοποιοί

Maiara Walsh – Kantmiss Evershot
Cody Christian – Peter Malarkey
Brant Daugherty – Dale
Lauren Bowles – Effoff
Diedrich Bader – President Snowballs
Nick Gomez – Na’vi Guy
Theodus Crane – Cleaver Williams
Joseph Aviel – Arnold Schwarzenegger
Ashton Leigh – Dos Equis Girl
Rob Steinberg – Gandalf
Beau Brasseaux – Chokehold Guy
Ian Casselberry – Skyblu
Eric Buarque – Bruce Willis
Dean J. West – Seleca

Παραγωγή και Διανομή
Louisiana Production Consultants
Safran Company
The See
Village Films

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα