Τρεις Μέρες Διορία - Three Days to Kill - 2014 .: Cinema .: Ματιά
 

Τρεις Μέρες Διορία – Three Days to Kill – 2014

Μια ωραία ταινία δράσης, με καλές δόσεις χιούμορ και τον Kevin Kostner στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γράφει:
Τρεις Μέρες Διορία – Three Days to Kill – 2014

Τρεις Μέρες ΔιορίαΔιάρκεια:
117 λεπτά

Υπόθεση

Ο Ethan Renner (Kevin Costner) είναι ένας επαγγελματίας εκτελεστής που δουλεύει για τη CIA. Μετά από μια συμπλοκή, τραυματίζεται και χάνει τις αισθήσεις του. Ξυπνάει στο νοσοκομείο και μαθαίνει ότι έχει καρκίνο και του μένουν το πολύ πέντε μήνες ζωή. Κατόπιν τον επισκέπτεται ένας προϊστάμενός του, που τον ενημερώνει ότι δεν τους είναι χρήσιμος πλέον, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Κανονίζει συνάντηση με την πρώην γυναίκα του, και της λέει ότι σε λίγους μήνες θα πεθάνει. Ορκίζεται στη γυναίκα του ότι δε δουλεύει πια για “εκείνους” και της ζητάει να περάσει κάποιο χρόνο με την κόρη του. Η Zoey (Hailee Steinfeld) από την πλευρά της, είναι μάλλον αδιάφορη προς τον πατέρα της που τόσα χρόνια ήταν απών.

Αργότερα, καθώς ο Ethan κάνει μια βολτούλα στην αγορά, τον πλησιάζει μια άγνωστη, που συστήνεται ως Vivi (Amber Heard). Tου λέει πράγματα προσωπικά, που δεν θα μπορούσε να τα ξέρει κανείς. Κανείς εκτός από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA όπως η ίδια. Αυτός της λέει ότι έχει αποσυρθεί, μα η Vivi επιμένει επειδή είναι ο μόνος που έχει δει από κοντά τον Wolf και τον Albino, δύο τρομοκράτες που κάνουν λαθρεμπόριο πυρηνικών όπλων. Ως αντάλλαγμα του προσφέρει μια πειραματική θεραπεία. Μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσει παραπάνω και να έρθει πιο κοντά με την κόρη του. Δεν έχει άλλη επιλογή. Όμως θα καταφέρει να νικήσει δυο τόσο δυνατούς αντιπάλους;

Κριτική και εντυπώσεις

Όλοι οι ηθοποιοί δίνουν καταπληκτικές ερμηνείες, και ο McG (Joseph McGinty Nichol) στην σκηνοθεσία είναι άψογος. Το σενάριο σκίζει και το υπογράφουν ο Adi Hasak και ο σπουδαίος Luc Besson. Ο φωτισμός και η φωτογραφία στη ταινία θυμίζουν υπερπαραγωγές άλλων εποχών και την βοηθούν να ξεχωρίσει ανάμεσα στις ταινίες του 2014. Πολλές και δυνατές σκηνές δράσης και σωστές δόσεις χιούμορ. Δείτε την ταινία με τους φίλους σας και σίγουρα θα την απολαύσετε!

Ατάκα από την ταινία Τρεις Μέρες Διορία

-Σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σου θα σου δώσω ένα πειραματικό φάρμακο. …
-Πώς και μαθαίνω τώρα την ύπαρξή του;
-Δεν άξιζες το κόστος της θεραπείας.
-Με κάνεις να νιώθω ξεχωριστός.
-Δεν ήσουν αλλά τώρα είσαι.
-Γιατί, τι άλλαξε;
-Είσαι ο μόνος που μπορεί να μου δώσει τον Λύκο.

Τρεις Μέρες Διορία – Three Days to Kill – Trailer (Greek subs)

Τρεις Μέρες Διορία - Three Days to Kill - 2014

Συντελεστές

Σενάριο

Adi Hasak, Luc Besson

Σκηνοθεσία

McG

Ηθοποιοί

Kevin Costner – Ethan Renner
Amber Heard – Vivi Delay
Hailee Steinfeld – Zooey Renner
Connie Nielsen – Christine Renner
Tómas Lemarquis – The Albino
Richard Sammel – The Wolf
Marc Andréoni – Mitat Yilmaz
Bruno Ricci – Guido
Jonas Bloquet – Hugh
Eriq Ebouaney – Jules

Παραγωγή και Διανομή
3DTK
EuropaCorp
Feelgood Entertainment

Α.Α.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.