Για τον Αντίχριστο. Γέροντας Νικόδημος από το Σοφικό Κορινθίας .: Πίστη .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Για τον Αντίχριστο. Γέροντας Νικόδημος από το Σοφικό Κορινθίας

Πνευματικά λόγια του Γέροντα Νικοδήμου Μακρή

Γράφει: Matia Gr
Για τον Αντίχριστο. Γέροντας Νικόδημος από το Σοφικό Κορινθίας

Στην Κρίση ό Χριστός μας, στην ένδοξη και Δεύτερη Παρουσία Του, δεν θα σε κρίνει γιατι αμάρτησες, άλλα γιατι δεν μετάνιωσες.

Η μετάνοια θεραπεύει τον εγωισμό. Χωρίς μετάνοια ό άνθρωπος έχασε τον Παράδεισο. Με την μετάνοια θα τον κερδίσει.

Ο Αντίχριστος Θά ‘ναι πρόσωπο παιδάκι μου, κακό και δύστροπο, αλλά με εμφάνιση όμορφη για να ξεγελάσει τον κόσμο.

Θα κάνει ψεύτικα θαύματα με την βοήθεια της επιστημονικής μαγείας και οι άνθρωποι που έχουν χλιαρή πίστη, ή δεν πιστεύουν καθόλου, θα μπερδέψουν το μυαλό τους που θα το έχει σκοτίσει αυτός, και δεν θα τον καταλάβουν…

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται. Το έλεος τού Χριστού, τις ημέρες του Αντίχριστου τέρατος, θα ρέει στο δρόμο, δηλαδή τόσο άμεση θα ειναι η αγάπη Του και η βοήθεια Του…

Θα ‘ρθεί με πόλεμο, με κακό πολύ ό άνομος, και τότε θα υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία…

Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους του όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν τον ψεύτη, διότι δεν μπορεί να ισιώσει ο κόσμος από μόνος του. Θα πάθουμε για να μάθουμε τι κακό κάναμε που είμαστε μακριά από τον Χριστό.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.