Αγορά βιβλίων ξένων γλωσσών σε καλές τιμές .: Αγορά .: Ματιά
 

Αγορά βιβλίων ξένων γλωσσών σε καλές τιμές

Γράφει: Matia Gr
Αγορά βιβλίων ξένων γλωσσών σε καλές τιμές

Λίγο πριν εκπνεύσει ο Αύγουστος. Όλοι οι γονείς αρχίζουμε να σκεπτόμαστε τον Σεπτέμβρη που σε λίγες μέρες θα έρθει.

Μαζί με τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου θα έρθουν -φυσικά- και οι αγορές οι σχετικές με την μαθητική ζωή των παιδιών μας. Δεσπόζουσα θέση σε αυτές -λόγω σημασίας αλλά και λόγω κόστους- έχουν τα βιβλία αγγλικών, γαλλικών, κλπ., για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ή τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν τα βλαστάρια μας.

βιβλία ξένων γλωσσών

Η εύρεση τους -τόσο ως προς την διαθεσιμότητα όσο και ως προς την τιμή- είναι ένας μικρός αγώνας που πρέπει να διεξαχθεί μέσα σε στενά χρονικά πλαίσια.

Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε μερικές προτάσεις, για τα προαναφερθέντα βιβλία ξένων γλωσσών τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω, τις οποίες συνοδεύουν και οι θερμότερες ευχές για ένα όμορφο, εποικοδομητικό χειμώνα με υγεία και καλή πρόοδο για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Βιβλία ταξινομημένα ανά εκδοτικό οίκο:

Burlington Books
Cambridge University Press
CLE International
Express Publishing
Hueber Hellas
Oxford University Press
Pearson Longman
Trait d’ Union

Βιβλία ταξινομημένα ανά ξένη γλώσσα:

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.