Η πρωτεΐνη αλβουμίνη στο αυγό .: Trivial .: Ματιά
 

Η πρωτεΐνη αλβουμίνη στο αυγό

Το ασπράδι σε ένα τηγανιτό αυγό είναι μετουσιωμένη πρωτεΐνη (αλβουμίνη). Τα είδες; Μαγιονέζα χωρίς αυγό νηστίσιμηΜαγιονέζα χωρίς αυγό, της ΡόζμαριΚαναπεδάκια με αυγό«Ο Καρλ, ο Φριτς και το αυγό της ευτυχίας», Βασίλης… Το άρθρο εκφράζει […]

Γράφει: Matia Gr
Η πρωτεΐνη αλβουμίνη στο αυγό

Το ασπράδι σε ένα τηγανιτό αυγό είναι μετουσιωμένη πρωτεΐνη (αλβουμίνη).

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες