ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ, της ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ .: αποσπάσματα από βιβλία .: Ματιά
 

ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ, της ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ

88 μαρτυρίες θαυμαστών γεγονότων βασισμένων σε αληθινά πρόσωπα και διηγήσεις προσκυνητών!

Γράφει: Matia Gr
ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ, της ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ

Είναι ο δεύτερος τόμος μετά το ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ που μπορεί ο αναγνώστης να βρει στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ στο παρακάτω λίνκ:
https://www.politeianet.gr/books/9786188368200-kioroglou-sofia-gramma-logotechnikes-diadromes-stin-agia-gi-282060

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ “ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ”

ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

Βασισμένο σε διηγήσεις προσκυνητών που έζησαν θαυμαστά γεγονότα στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων.

Ένα συγκλονιστικό ανάγνωσμα για όσους αμφισβητούν τα θαύματα στην σύγχρονη κοινωνία. Αληθινά γεγονότα και μαρτυρίες καθημερινών ανθρώπων. Είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς “ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” μετά το ιδιότυπο οδοιπορικό στο Σινά και την Αγία Γη με τίτλο “ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ” και το οποίο πρόκειται για σημειώσεις -με κάθε μορφή λόγου- εντυπώσεων που άλλοτε έχουν το χαρακτήρα αφηγήματος, άλλοτε προσευχής και άλλοτε μορφή ποιητικής σπουδής ή ευσύνοπτου στοχαστικού λόγου.

Στο δεύτερο λοιπόν βιβλίο περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και το αλφαβητάρι του Ασκητού της Ερήμου που ήρθε στα χέρια μας με θαυματουργικό τρόπο. Να εύχεστε για εμάς να συνεχίσουμε το διακόνημα μας απερισπάστως. Έχουμε καθυστερήσει την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου για πολλούς λόγους αλλά αναμένεται να το έχουμε στα χέρια μας πριν το Πάσχα. Έφτασαν σε εμάς και άλλες διηγήσεις προσκυνητών και έτσι θα είναι ένα αρκετά μεγάλο βιβλίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

© Σοφία Κιόρογλου

Τὸ θαῦμα στὸν τόπο Λιθοβολισμοῦ τοῦ Ἁγίου Στεφάνου ὅπως μᾶς ἐξομολογήθηκε ὁ κος Κώστας Καργάκης

Κάποια χρονιὰ διηγεῖται ὁ φίλος Κώστας Καργάκης κατέβηκα στὸ σπήλαιο τοῦ Ἁγίου Στεφάνου γιὰ νὰ προσκυνήσω. Ἐκεῖ μέσα στὸν πολὺ κόσμο διέκρινα καὶ δύο φίλες καὶ συμπροσκυνήτριες ἀπὸ Λάρισα. Ἀφοῦ χαιρετηθήκαμε, τοὺς λέω «Μὰ τί κόσμο ἔχει σήμερα τὸ σπήλαιο. Πόσα γκροὺπ ἤρθανε σήμερα;». Κάπως σαστισμένες οἱ δύο φίλες μὲ κοιτοῦν καὶ μοῦ λένε μὰ δὲν ὑπάρχει κανεὶς ἐδῶ. Ποῦ τὸν βλέπεις τὸν κόσμο; Μὰ ὅλοι αὐτοὶ δίπλα μας ποὺ κρατοῦν ὅλα αὐτὰ τὰ κεριὰ τί εἶναι; Καὶ τότε καταλάβαμε ὅτι ὑπῆρχαν ἄγγελοι μαζί μας.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

88 μαρτυρίες θαυμαστών γεγονότων βασισμένων σε αληθινά πρόσωπα και διηγήσεις προσκυνητών!

Copyright © Sofia Kioroglou

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.