
- νερό : άμεσα
- χυμός από φρούτα ή smoothie λαχανικών : 20 λεπτά
- λαχανικά ωμά : 40 λεπτά
- λαχανικά μαγειρεμένα : 40 λεπτά
- σαλάτα με λάδι : 60 λεπτά
- κακάο, καφές, μπύρα, τσάι : 1 με 2 ώρες
- αβγά μελάτα : 1 με 2 ώρες
- ρύζι βρασμένο : 1 με 2 ώρες
- ψαράκια του γλυκού νερού : 1 με 2 ώρες
- αβγά βραστά ή ωμά : 2 με 3 ώρες
- άσπρο ψωμί : 2 με 3 ώρες
- γάλα βρασμένο, κακάο με γάλα, καφές με κρέμα : 2 με 3 ώρες
- γαλακτοκομικά : 2 με 3 ώρες
- δημητριακά (κινόα, ρύζι, σίκαλη) : 2 με 3 ώρες
- θαλασσινά ψάρια : 2 με 3 ώρες
- λαχανικά : 2 με 3 ώρες
- πατάτες : 2 με 3 ώρες
- φρούτα : 2 με 3 ώρες
- ξηροί καρποί : 3 ώρες
- αβγά ομελέτα : 3 με 4 ώρες
- αβγό χτυπητό : 3 με 4 ώρες
- καρότα : 3 με 4 ώρες
- κοτόπουλο βρασμένο : 3 με 4 ώρες
- μήλα : 3 με 4 ώρες
- μοσχαράκι: 3 με 4 ώρες
- πατάτες τηγανιτές : 3 με 4 ώρες
- ραπανάκια : 3 με 4 ώρες
- σπανάκι : 3 με 4 ώρες
- ψωμί μαύρο ή ολικής : 3 με 4 ώρες
- αγγουροσαλάτα : 4 με 5 ώρες
- αρνάκι : 4 με 5 ώρες
- βοδινό : 4 με 5 ώρες
- κοτόπουλο ή γαλοπούλα ψητά : 4 με 5 ώρες
- κρέας καπνιστό : 4 με 5 ώρες
- κρέας ψητό : 4 με 5 ώρες
- όσπρια : 4 με 5 ώρες
- χοιρινό κρέας : 5 ώρες
- λίπος : 6 με 7 ώρες
- μανιτάρια : 6 με 7 ώρες
- τόνος σε λάδι : 6 με 7 ώρες
- κρέας χήνας : 7 με 8 ώρες
- λιπαρό κρέας : 7 με 8 ώρες
- σαρδέλες σε λάδι : 7 με 8 ώρες
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.