Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά αποθηκευμένα .: Οργάνωση Σπιτιού .: Ματιά
 

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά αποθηκευμένα

Ένα ωραίο κολπάκι για να φυλάσσουμε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά και να μας περιμένουν έτοιμα την επόμενη χρονιά!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά αποθηκευμένα

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά αποθηκευμένα

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σωστά αποθηκευμένα

Και τώρα που μάθαμε πως αποθηκεύουμε σωστά τις χριστουγεννιάτικες μπάλες μας, ήρθε η ώρα για τα φωτεινά λαμπιόνια. Και ξέρετε; Εδώ έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία η σωστή αποθήκευση γιατί έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρική συσκευή και θέλουμε να είναι ασφαλής στη χρήση της.

Γι αυτό κάνουμε κάτι απλό και απαραίτητο.

Παίρνουμε χαρτόνι και κάνουμε 4 εγκοπές, δύο στην πάνω (δεξιά, αριστερά) και δύο στην κάτω πλευρά του. Αρχίζουμε και τυλίγουμε την σειρά από τα λαμπάκια στερεώνοντας προσεκτικά την αρχή τους στην πρώτη και δεύτερη εγκοπή και συνεχίζουμε να τυλίγουμε γύρω γύρω σταθερά μέχρι να στερεώσουμε στις δύο κάτω εγκοπές. Εάν το χαρτόνι μας δεν φτάνει συνεχίζουμε σε επόμενο χαρτόνι με τον ίδιο τρόπο. Τέλος κλείνουμε τα χαρτόνια με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε πλαστικό κουτί με σκέπασμα και αποθηκεύουμε. Μην φοβηθείτε τον χρόνο που θα χρειαστείτε, έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύς. Να είστε σίγουροι πως θα τον γλυτώσετε την επόμενη χρονιά όταν δεν θα έχετε να ξεμπλέξετε κουβάρια ολόκληρα με φωτάκια. Θα έχετε και την σιγουριά πως θα είναι πιο ασφαλής η χρήση τους!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.