Κατσαρίδες στο σπίτι - εξόντωση .: Tips & Tricks για το Σπίτι .: Ματιά
 

Κατσαρίδες στο σπίτι – εξόντωση

Η λύση είναι απλή!

Γράφει: Matia Gr
Κατσαρίδες στο σπίτι – εξόντωση

Κατσαρίδες στο σπίτι - εξόντωση

Οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια και κάθε είδους ιπτάμενα ή έρποντα ζωύφια έχουν τον δικό τους ρόλο να επιτελέσουν στην φύση αλλά καλό θα είναι να μην το κάνουν μέσα στο σπίτι μας…

Η λύση για να κάνουμε μόνοι μας απεντόμωση και να απαλλαγούμε από την ενοχλητική τους παρουσία είναι απλή!

Θα χρειαστούμε τέσσερα πραγματάκια:
1 καλό ψεκαστικό πίεσης
1 φακελάκι k-othrine 50gr
1 μπουκαλάκι icon 2,5 80ml
και νεράκι της βρύσης μας!

Στο ψεκαστικό μην τσιγκουνευτείτε τα χρήματα… αυτό κάνει όλη τη σκληρή δουλειά! Εξάλλου θα σας μείνει και αν είναι γνωστής εταιρίας δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για πολλά πολλά χρόνια. Εγώ προτιμώ προϊόντα της Gardena, όπως αυτό εδώ: Ψεκαστικό Πίεσης 5l Gardena – 822.

Τι κάνουμε;

Ρίχνουμε στο δοχείο του ψεκαστικού 5 λίτρα νερό και τα δύο φάρμακά μας. Κλείνουμε, ανακινούμε καλά και τρομπάρουμε ώστε να δημιουργηθεί πίεση μέσα στο δοχείο (ακολουθείστε τις οδηγίες που έρχονται μαζί με το ψεκαστικό).

Με το διάλυμα αυτό ψεκάζουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσεχή σε γωνίες, σκοτεινά σημεία, αποχετεύσεις, περιμετρικά σε παράθυρα/πόρτες και όπου αλλού έχουμε την υποψία ότι έχουν φωλιάσει οι απρόσκλητοι επισκέπτες.

Δεν θα χρειαστεί να γυρίσουμε την σκούπα ανάποδα! Απλά θα εξαφανιστούν για πολύ πολύ καιρό!

Επαναλαμβάνουμε τους ψεκασμούς όταν και αν εμφανιστούν ξανά!

Σημειώστε επίσης, ότι τα δύο αυτά χημικά δεν βλάπτουν την υγεία των ζώων συντροφιάς (σκυλιά – γατιά) του σπιτιού μας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.