Νέος Κατάλογος Σπιτιού Praktiker 2016 - Τα πάντα για το Σπίτι! .: Κατάλογοι και Φυλλάδια .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Νέος Κατάλογος Σπιτιού Praktiker 2016 – Τα πάντα για το Σπίτι!

Δείτε online τον κατάλογο του Praktiker, που ισχύει ως 14 Νοεμβρίου 2015

Γράφει: Matia Gr
Νέος Κατάλογος Σπιτιού Praktiker 2016 – Τα πάντα  για το Σπίτι!

Δείτε online τον κατάλογο του Praktiker “Τα πάντα για το Σπίτι!”
Ισχύει ως 12 Νοεμβρίου 2016.

Στις 130 σελίδες του καταλόγου, θα βρείτε προϊόντα και λύσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας ή για να εξοπλίσετε το φοιτητικό σπίτι.

Οι πελάτες της Vodafone μπορούν να έχουν έκπτωση 10%, για λεπτομέρειες δείτε εδώ. Και μη ξεχνάτε με το Πρόγραμμα Επιστροφή Eurobank, κερδίζετε 1% κάνοντας τις αγορές σας στο Praktiker χρησιμοποιώντας τις κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για να δείτε τον [wp_colorbox_media url=”http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/Home-Catalogue-2016/index.html”; type=”iframe” hyperlink=”Κατάλογο Πράκτικερ” ] που έχει τον τίτλο “Τα πάντα για το Σπίτι!” κάντε κλικ [wp_colorbox_media url=”http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/Home-Catalogue-2016/index.html”; type=”iframe” hyperlink=”εδώ” ] ή στην παρακάτω εικόνα. Όταν ανοίξει ο κατάλογος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια που θα εμφανιστούν δεξιά και αριστερά του, ώστε να περιηγηθείτε στις 132 σελίδες του καταλόγου και να δείτε όλα τα προϊόντα.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.