Ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα .: Δες το... αλλιώς! .: Ματιά
 

Ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα

Τι μπορεί να κάνει για μας ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα;

Γράφει: Matia Gr
Ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα

Ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα
Τι μπορεί να κάνει για μας ο ANTONIUS στην κρεβατοκάμαρα; Κρύβεται μέσα στην ντουλάπα μας και μας βοηθάει να εκμεταλλευτούμε τον χώρο που υπάρχει από το κάτω μέρος της μέχρι εκεί που φτάνουν οι κρεμασμένες μπλούζες μας ή τα πουκάμισά μας. Σε μια δίφυλλη ντουλάπα αφήνει τουλάχιστον τον μισό χώρο ελεύθερο για να κρεμάσουμε σακάκια και φορέματα δίπλα του.

Στα μεταλλικά συρτάρια του θα μπορέσετε να οργανώσετε-αποθηκεύσετε πολλά πολλά σεντόνια! Το μυστικό είναι να τα διπλώσετε έτσι ώστε να είναι το ένα δίπλα στο άλλο και όχι το ένα πάνω στο άλλο. Με αυτό το κολπάκι θα έχετε εύκολη πρόσβαση και επιλογή χωρίς να χαλάνε τα διπλανά σεντόνια. Αφήστε που έτσι, χωράει και πολύ περισσότερα! Φυσικά τα συρτάρια του ANTONIUS μπορούν να φιλοξενήσουν οτιδήποτε αποθηκεύετε συνήθως στα συρτάρια ή τα ράφια της ντουλάπας της κρεβατοκάμαράς σας.

Αν θέλετε να μυρίζουν όμορφα τα λευκά είδη σας, και γενικά η ντουλάπα σας βάλτε σε κάποιο από τα συρτάρια του ANTONIUS ένα αρωματικό σαπούνι ή κρεμάστε ένα πάνινο σακουλάκι με ποτ πουρί.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την ειδική ξύλινη επιφάνεια για το πάνω μέρος του ANTONIUS έτσι ώστε να δημιουργήσετε μέσα στην ντουλάπα σας και ένα ραφάκι. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε τσάντες, ζώνες, διάφορα αξεσουάρ ή μικρά καλαθάκια. Εάν αυτό δεν σας χρειάζεται σαν χώρος τότε παραλείψτε το κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο πρώτο συρτάρι χωρίς να το τραβήξετε.

Για να δείτε την τιμή του προϊόντος Antonius στην ΙΚΕΑ, κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.