Παιδικός ύπνος με ασφάλεια .: Tips & Tricks για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Παιδικός ύπνος με ασφάλεια

Ένας έξυπνος τρόπος για να συνηθίσουν τα παιδιά μας το παιδικό κρεβατάκι τους μετά την βρεφική κούνια.

Γράφει: Matia Gr
Παιδικός ύπνος με ασφάλεια

Παιδικός ύπνος με ασφάλεια

Παιδικός ύπνος με ασφάλεια

Η αλλαγή από την βρεφική κούνια στο παιδικό κρεβάτι για τα παιδιά μερικές φορές συνοδεύεται από ανασφάλεια. Αυτό που τα φοβίζει είναι μήπως πέσουν από το κρεβάτι τους τη νύχτα. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα είναι καλό η μία πλευρά του κρεβατιού να είναι στον τοίχο μέχρι τουλάχιστον να συνηθίσει το παιδί το καινούργιο του κρεβάτι. Για την άλλη πλευρά του κρεβατιού θα κάνουμε ένα βήμα προς το μέλλον -αφήνοντας πίσω μας τις καρέκλες που παλιά επέτασσαν οι γονείς για να φτιάξουν το… καρεκλένιο τείχος!

Τι θα χρειαστούμε γι αυτό το άλμα;

Ένα σεντόνι με λάστιχο και ένας αφρώδης σωλήνας (βοήθημα κολύμβησης, τα pool noodles όπως λέγονται στα Αγγλικά) δίνουν τη λύση. Βάζουμε έναν αφρώδη σωλήνα πάνω από το στρώμα και από πάνω του στρώνουμε το σεντόνι με λάστιχο. Αυτό είναι!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.