Πλαστικά δοχεία φύλαξης τροφίμων .: Δες το... αλλιώς! .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πλαστικά δοχεία φύλαξης τροφίμων

Μια έξυπνη λύση για να αποθηκεύουμε και να διατηρούμε μακριά από υγρασία και έντομα τα τρόφιμά μας κάνοντας και οικονομία αλλά και ανακύκλωση!

Γράφει: Matia Gr
Πλαστικά  δοχεία φύλαξης τροφίμων

Πλαστικά δοχεία φύλαξης τροφίμων

Πλαστικά δοχεία φύλαξης τροφίμων

Τα πλαστικά δοχεία που είναι κατάλληλα για τρόφιμα και κλείνουν ερμητικά δεν βρίσκονται μόνο έτοιμα προς πώληση στα καταστήματα. Βρίσκονται σε κάθε σπίτι, είναι ήδη αγορασμένα και περνούν απαρατήρητα συνήθως, μιας και είναι μεταμφιεσμένα!

Μάλιστα! Για να τα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν και να αποθηκεύσουμε τα τρόφιμά μας, πρέπει πρώτα να τα εντοπίσουμε.

Προτιμήστε τις διαφανείς πλαστικές συσκευασίες που κλείνουν καλά. Μια πολύ χρήσιμη είναι και η συσκευασία από το γάλα Στάμου αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιαδήποτε άλλη πλαστική συσκευασία που είναι κατάλληλη για τρόφιμα (ροφήματα γιαουρτιού, καφέ κτλ). Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε οικονομία αλλά και ανακύκλωση μιας και θα χρησιμοποιήσετε για διαφορετική χρήση κάτι που ήδη σας ανήκει.

Αυτά τα δοχεία είναι ιδανικά για ζάχαρη, κορν φλέικς, κρακεράκια, όσπρια και χίλια δυό άλλα που θα χρειαστούν αποθήκευση και θα κρατήσετε τα τρόφιμά σας μακριά από υγρασία και έντομα.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.