Σιδερώστρα σταθερή στη θέση της .: Tips & Tricks για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σιδερώστρα σταθερή στη θέση της

Ένας έξυπνος τρόπος να έχουμε πάντα την σιδερώστρα πρόχειρη αλλά και τακτοποιημένη στη θέση της!

Γράφει: Matia Gr
Σιδερώστρα σταθερή στη θέση της

Σιδερώστρα σταθερή στη θέση της

Σιδερώστρα σταθερή στη θέση της

Όταν η σιδερώστρα δεν είναι ανοιχτή, είναι πολύ ανυπάκουο αντικείμενο. Και επειδή συνήθως είναι κάπου χωμένη γρήγορα και βιαστικά, κινδυνεύεις συχνά πυκνά να σου ‘ρθει στο κεφάλι επειδή αποφάσισε από μόνη της να ανοίξει!

Αυτό το κόλπο θα την τακτοποιήσει στη θέση της και θα την κρατήσει σταθερά εκεί! Η λύση απλή και εύκολη! Κρεμάστε την! Θα χρειαστείτε δύο γάντζους που η καμπύλη τους να βολεύει κι αυτό είναι όλο!

Θα σας πρότεινα -εάν δεν έχετε βρει κατάλληλο μέρος- να προτιμήσετε τον χώρο πίσω από μια πόρτα που συνήθως μένει ανοιχτή, καθώς επίσης και να αποφύγετε τα έντονα, πλούσια χρώματα του σιδερόπανου που τόσο άφθονα υπάρχουν στην ελληνική αγορά και να αγοράσετε ένα στα χρώματα του τοίχου σας. Αυτό θα την κάνει να περνάει λίγο πιο απαρατήρητη και δεν θα δημιουργεί έντονες αντιθέσεις που θα τραβούν την προσοχή πάνω της.

Ιδού το κόλπο που θα σας κάνει να ξεχάσετε το πρόβλημα της σιδερώστρας. Τώρα για το θέμα του σιδερώματος… αυτό μάλλον θα πρέπει να το… φιλοσοφήσετε!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.