Ξύλινα εργαλεία κουζίνας με προσωπικότητα .: Διάφορα για το σπίτι .: Ματιά
 

Ξύλινα εργαλεία κουζίνας με προσωπικότητα

Μεταμορφώστε τα παλιά ξύλινα εργαλεία της κουζίνας σας δίνοντάς τους προσωπικότητα και νέα εμφάνιση!

Γράφει: Matia Gr
Ξύλινα εργαλεία κουζίνας με προσωπικότητα

Ξύλινα εργαλεία κουζίνας με προσωπικότητα

Θα χρειαστούμε:
Ξύλινα εργαλεία κουζίνας (κουτάλες, πιρούνες, λαβίδες κτλ)
Χρώματα
Πινέλο και χαρτοταινία (προαιρετικά)

Κατασκευή:
Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που αντέχει ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες της κατσαρόλας μας. Έτσι μια ξύλινη κουτάλα ή πιρούνα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε συνταγή μαρμελάδας, καραμέλας, ζυμαρικών ή και χαλβά.
Με αυτό το εύκολο κόλπο θα γεμίσουμε την κουζίνα μας με χρώμα και θα την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη! Βάψτε τις λαβές των ξύλινων εργαλείων κουζίνας σε διάφορα χρώματα και δώστε τους χρώμα και προσωπικότητα! Δεν έχουμε παρά να βουτήξουμε τις λαβές τους μέσα σε ένα κουτάκι με χρώμα και να τις αφήσουμε να στραγγίξουν κρεμασμένες ώστε να φύγει το επιπλέον. Εάν θέλουμε να τις βάψουμε με πινέλο, τότε κολλάμε σφιχτά μια χαρτοταινία ή ένα σελοτέιπ στην λαβή τους, στο σημείο που θέλουμε να σταματήσει το χρώμα και βάφουμε με ένα πινέλο την μισή πλευρά. Αφήνουμε πάνω σε εφημερίδα να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια βάφουμε και την άλλη πλευρά τους.
Όποιον τρόπο και αν επιλέξουμε το σίγουρο είναι πως θα ευχαριστηθούμε την νέα τους εμφάνιση!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.