Ξύλινο Θρανίο & Κάθισμα Hape .: Για το παιδί .: Ματιά
 

Ξύλινο Θρανίο & Κάθισμα Hape

Ένα υπέροχο ξύλινο θρανιάκι με κάθισμα, για να διαβάζουν και να παίζουν τα μικρά παιδιά.

Γράφει: Matia Gr
Ξύλινο Θρανίο & Κάθισμα Hape

Hape Early Explorer Ξύλινο Θρανίο & Κάθισμα Play Station (E1015)

hape desk for kids

[textwise 10784-0#spiti#desk-hape-e1015-up#Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με #θρανία και μαυροπίνακες#http://www.moustakastoys.gr/gr/sxolika/eidi-grafeiou/pinakes-thrania/#srt=1 ]

Πρόκειται για ένα ξύλινο θρανιάκι, μοντέρνο, design-άτο και λειτουργικό για να μπορούν να διαβάζουν, να ζωγραφίζουν αλλά και να παίζουν μικρά παιδιά (μεγαλύτερα των 3 ετών). Οι διαστάσεις του είναι 81,7cm μήκος x 42,4cm πλάτος x 50cm ύψος, και είναι ιδανικό για να κάθεται άνετα κάθε παιδί. Με αυτόν τον τρόπο, συνηθίζει εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιεί το θρανίο, πράγμα που θα του είναι απαραίτητο τόσο στο νηπιαγωγείο όσο και στην Α’ Δημοτικού.

Το καθισματάκι έχει καπάκι που ανοίγει, δίνοντας σας έτσι πρόσβαση σε έναν αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια, τα παραμύθια, τις ξυλομπογιές, τα μπλοκ και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί ο μελλοντικός μαθητής για να δημιουργήσει! Και όταν το παιχνίδι ή το διάβασμα τελειώσει και μπουν όλα πίσω στο καθισματάκι, το βάζετε κάτω από το ξύλινο θρανιάκι και γλυτώνετε χώρο, κάτι τόσο πολύτιμο στο παιδικό δωμάτιο.

Τιμή προϊόντος: 79,99€
Κωδικός προϊόντος: E1015

[linkwise 10784-0#spiti#desk-hape-e1015-bot#ή να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το #http://www.moustakastoys.gr/gr/sxolika/eidi-grafeiou/pinakes-thrania/hape-early-explorer-xulino-thranio–kathisma-play-station-e1015-401916009974/ ]

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.