«Αθώοι του αίματος τούτου», του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη - «Γυθεάτης» .: Βιβλία .: Ματιά
 

«Αθώοι του αίματος τούτου», του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη – «Γυθεάτης»

Το 2007 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Συμμετρία -σε τρίτη συμπληρωμένη έκδοση- το δίτομο έργο του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη, με τίτλο «Ποιοί δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;». Ο συγγραφέας (Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας με αξιοσημείωτη πορεία […]

Γράφει: Matia Gr
«Αθώοι του αίματος τούτου», του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη – «Γυθεάτης»

Αθώοι του αίματος τούτουΤο 2007 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Συμμετρία -σε τρίτη συμπληρωμένη έκδοση- το δίτομο έργο του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη, με τίτλο «Ποιοί δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;». Ο συγγραφέας (Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, των καλών τεχνών -ζωγράφος- και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών) έχει καταθέσει γι’ αυτό το πόνημα πολύ ιδρώτα!

Το «Ποιοί δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;» είναι προϊόν μακράς μελέτης και σκληρής προσπάθειας 50 και πλέον ολόκληρων ετών! Ως έντυπο ανάγνωσμα, έχει σημειώσει ήδη τρεις εκδόσεις: Η πρώτη και δεύτερη έκδοση ήταν ένα βιβλίο 550 σελίδων ενώ στην τρίτη εμπλουτίστηκε και έγινε ένα δίτομο έργο 1300 σελίδων. Υπάρχει, δε, αδημοσίευτο υλικό και για τρίτο τόμο!!!

Οι γραμμές αυτές που διαβάζετε είναι αφιερωμένες στην επιτομή αυτού του ευμεγέθους έργου. Το τι θα συναντήσουμε ακριβώς στις 128 σελίδες της επιτομής αυτής, με τίτλο «Αθώοι του αίματος τούτου», του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη, μας το φανερώνει ο ίδιος ο συγγραφέας στην πρώτη κιόλας σελίδα της…


Το παρόν πόνημα, αποτελεί, κατά βάσιν, μιαν πολύ μικράν περίληψιν των αναφερομένων στο εκ 1300 σελίδων Δίτομο Βιβλίο (Ιστορική Πραγματεία) του Συγγραφέως, με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ» – «ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ», των Εκδόσεων «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ».
Το τεράστιο πλήθος των ακλονήτων ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ στοιχείων των περιεχομένων στο εν λόγω δίτομο Βιβλίο, καθιστούν την παρούσα επιτομήν μια ευχάριστη εισαγωγή στην αποτίναξη των συνεπειών της αδίκου κατά του Ελληνικού Έθνους συνωμοσίας των Αγγλικών Μυστικών Υπηρεσιών, που κρατούν τον σχετικό Φάκελλο, ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ 179 ολόκληρα χρόνια, μετά την, ΥΠ’ ΑΥΤΩΝ, δολοφονίαν του Μεγίστου μας Κυβερνήτου.
Παραλλήλως, δίδονται ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ απαντήσεις σε ανιστόρητες θέσει δύο συγχρόνων «ιστορικών» σχετικές με τη δολοφονία του Καποδίστρια, και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ανεπίτρεπτες, ξενοκίνητες και υπόπτων σκοπών προσπάθειες, ατόμων ανηκόντων σε ξενοκίνητες μυστικές «λέσχες» (μεταξύ αυτών και ο εις των προαναφερθέντων «ιστορικών») σχετικές με την, έμμεσο υποβάθμιση αξεπέραστων μορφών του Ελληνισμού, δια της σκοπίμου ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ συγκρίσεως των ακόμα και με πρόσωπα εξαιρετικώς χαμηλής ή και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ αξίας, τα οποία μάλιστα εκρίθησαν (από ποίους άραγε;) ικανά να υποσκελίσουν σ’ έναν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ, από πάσης πλευράς, «πίνακα αξιολογήσεως», ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ προγονικές μας μορφές του Πνεύματος και της Τέχνης.

Ο συγγραφέας έχει χωρίσει-δομήσει αυτήν την επιτομή σε δύο μέρη:


Στο πρώτο μέρος παρατίθεται μια περιληπτική σύνοψη του βιβλίου μου με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ» με υπότιτλο «ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ» (Γ’ Έκδοσις από τις Εκδόσεις «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ»).
Στο δεύτερο μέρος αναλύονται δύο εργασίες, οι οποίες «αναμασούν» τα ξενόφερτα και εν πολλοίς ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ φληναφήματα για το ίδιο θέμα.
Οι δύο αυτές εργασίες έχουν τρία κοινά σημεία:
α. Αναφέρονται και στο θέμα της δολοφονίας του Καποδίστρια (Αυτό, κυρίως, θα είναι το σημείο εξετάσεώς των).
β. Έχουν παρουσιάσει ως «ντοκουμέντα», πολλά ψεύδη, κατά τρόπον μη επιτρέποντα την, άνευ διαμαρτυρίας, αποδοχήν των. Αποτελεί χρέος προς την ίδια την Ελληνική Ιστορία η απάντησις στα όσα, ατεκμηρίωτα και ξενόφερτα υποστηρίζονται.
γ. Συμπίπτουν κατά τρόπον δυνάμενον να χαρακτηρισθή ακόμα και ύποπτος, στην προφανή τους προσπάθεια να ΑΘΩΩΣΟΥΝ του Άγγλους και …Σια, και να φορτώσουν τους Έλληνες με την μομφή του βαρβάρου δολοφόνου…!

Επίσης έχει συμπεριλάβει κατατοπιστικά σχεδιάσματα και έγγραφα ντοκουμέντα, με ιδιαίτερη ανάλυση στην σημασία τους. Τέλος θα βρείτε τα περιεχόμενα του δίτομου έργου, από τα οποία γίνεται αντιληπτό -ακόμα μια φορά- το εύρος της έρευνας και της αποκάλυψης αυτής του Δημητρίου Ν. Κοκκινάκη!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο συγγραφέας δεν παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις του βιβλίου του…


Είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, πως εκ των πωλήσεων του διτόμου βιβλίου μου, ΟΥΔΕΝ υλικόν ώφελος εδέχθην να έχω, δεδομένου πως τα έσοδα, είναι θέμα αποκλειστικώς του εκδοτικού οίκου «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ», ο οποίος διέθεσε και τα σχετικά κεφάλαια δια την Γ’ έκδοση.
Συνεπώς, η προτροπή μου για την απόκτηση και μελέτη του, ΟΥΔΕΝ ταπεινόν κίνητρον (εκ μέρους μου) εμπεριέχει.

Με την πρώτη ευκαιρία μελετήστε την επιτομή -ή ακόμα καλύτερα το πλήρες έργο- και… επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται… ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ν.Π.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον συγγραφέα είναι:
Δημήτριος Ν. Κοκκινάκης
Χρ. Καραθανάση 20Α, ΤΚ: 15669, Παπάγου
Τηλ: 210.6516281 (φορητό 6934/427732)
email: [email protected]

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.