Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη

Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη Πρακτικές ιδέες για εύκολη και αποτελεσματική εφαρμογή ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Nicola S. Morgan ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Εύα Καλισκάμη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασιλική Νίκα Εκδόσεις Πατάκη ΣΕΙΡΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ISBN: 978-960-16-3838-6 ΣΧΗΜΑ: 17Χ24 ΣΕΛΙΔΕΣ: 144 ΤΙΜΗ […]

Γράφει: Matia Gr
Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη

Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη
Διαχείριση συμπεριφοράς στη σχολική τάξη
Πρακτικές ιδέες για εύκολη και αποτελεσματική εφαρμογή
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Nicola S. Morgan
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Εύα Καλισκάμη
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασιλική Νίκα
Εκδόσεις Πατάκη
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ISBN: 978-960-16-3838-6
ΣΧΗΜΑ: 17Χ24
ΣΕΛΙΔΕΣ: 144
ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 12,50€
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων γνωρίζουν ότι η διδασκαλία είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Τα προβλήματα συμπεριφοράς μπορούν να διαταράξουν το κλίμα στη σχολική τάξη, να σπαταλήσουν τον χρόνο του εκπαιδευτικού και συνεπώς να επηρεάσουν την εκπαίδευση και την καλή διάθεση των παιδιών. Οι συμπεριφορές που παρουσιάζουν δυσκολίες στη διαχείρισή τους είναι ποικίλες: απλή διάσπαση, έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης, τάση για καταστροφή, υπερκινητικότητα ή τάση για απομόνωση. Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία της συγγραφέα στη διαχείριση ευρείας γκάμας δύσκολων συμπεριφορών μέσα στην τάξη. Δεν πρόκειται για βιβλίο θεωρητικό, αλλά για ένα βιβλίο με πρακτικές και εύκολες στην εφαρμογή τους στρατηγικές, οι οποίες όχι µόνο λειτουργούν αλλά και τα αποτελέσματά τους διατηρούνται µε την πάροδο του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο αυτό δίνει γρήγορες, εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να συγκεντρώνονται στη δουλειά τους και να υιοθετούν την κατάλληλη συμπεριφορά στο πλαίσιο της σχολικής τάξης. Συνεπώς, βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ευρεία γκάμα δεξιοτήτων αποδεκτής συμπεριφοράς στο πλαίσιο του σχολείου.

Η NICOLA S. MORGAN έλαβε πιστοποίηση εκπαιδευτικού το 1995 από το University of Wales Institute στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Έκτοτε έχει διδάξει σε πολλά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, συµπεριλαµβανοµένων ειδικών σχολείων. Είναι γνωστή για τον τρόπο µε τον οποίο διαχειρίζεται ακόμη και τις πιο δύσκολες τάξεις, ενώ σχεδιάζει και διευθύνει εκπαιδευτικά προγράμματα µε θέμα τη διαχείριση της συμπεριφοράς στο σχολείο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.