Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες! Μετά την μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Παράστασης «Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα» η Scene 10-7 συνεχίζει χαρίζοντας μας τις αποκριάτικες ιστορίες της μάγισσας […]

Γράφει: Matia Gr
Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες

Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες
Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Παράστασης «Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα» η Scene 10-7 συνεχίζει χαρίζοντας μας τις αποκριάτικες ιστορίες της μάγισσας Ταραντούλας!

Η Μάγισσα Ταραντούλα που δεν συμπαθεί καμία γιορτή επιστρέφει προσπαθώντας να καταστρέψει τις απόκριες! Σαν να μην έφταναν οι προσπάθειες που κάνει κάθε Σάββατο στις 12:00 και στις 15:00 στο θέατρο Vault στον Βοτανικό πλέον κυκλοφορεί και σε παραμύθι από τις εκδόσεις Bookstars!

“Γιατί η μάγισσα Ταραντούλα μισεί τόσο πολύ τις απόκριες και θέλει να τις καταστρέψει; Θα καταφέρει η καλόψυχη Καλικατζαρένια να την εμποδίσει; Τι έξυπνο κόλπο θα σκαρφιστεί ο Καρναβαλένιος για να σώσει τις απόκριες και την Καλικατζαρένια από την οργή της Ταραντούλας;
Γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην πετάξει ούτε ένας χαρταετός την φετινή καθαρά Δευτέρα;
Το σίγουρο είναι ότι για να τα καταφέρουν θα χρειαστούν την βοήθεια των μικρών μας φίλων”

Σύνθεση εξώφυλλου/ Εικονογράφηση: Διονύσης Βεργίνης
Επιμέλεια: Αγγελική Γκαλμπένη – Παπαγρηγορίου
Εκδόσεις: Bookstars

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.