Μαμάδες και νήπια .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μαμάδες και νήπια

Συγγραφέας: Βίκι Ιοβάιν, ΗΠΑ (Vicki Iovine) Μετάφραση: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη Εκδόσεις Ψυχογιός Σειρά: Για να ζούμε καλύτερα Πρώτη έκδοση: Ιανουάριος 2012 Σελ.: 376 Τιμή: 16,60€ ISBN: 978-960-496-520-5 Τη μια στιγμή το παιδάκι σας στρογγυλοκάθεται στην […]

Γράφει: Matia Gr
Μαμάδες και νήπια

Μαμάδες και νήπιαΣυγγραφέας: Βίκι Ιοβάιν, ΗΠΑ (Vicki Iovine)
Μετάφραση: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Για να ζούμε καλύτερα
Πρώτη έκδοση: Ιανουάριος 2012
Σελ.: 376
Τιμή: 16,60€
ISBN: 978-960-496-520-5

Τη μια στιγμή το παιδάκι σας στρογγυλοκάθεται στην αγκαλιά σας και φιλάει το λαιμό σας, και την αμέσως επόμενη τρέχει μέσα στο σουπερμάρκετ ουρλιάζοντας: «Όχι, όχι, όχι!» Κι εσείς αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν το γλυκό μωρό σας να έχει μεταμορφωθεί σε ένα υστερικό τερατάκι. Τη μια, σας γοητεύουν η ανεξαρτησία και η φαντασία του, και την άλλη, σας τρομοκρατεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να καθίσει ακίνητο για ένα λεπτό. Μην πανικοβάλλεστε! Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει με τις έξυπνες και ειλικρινείς συμβουλές του.
Θα διαβάσετε, μεταξύ άλλων:
• Πώς να λέτε «όχι» και να το εννοείτε.
• Πώς να βγάλετε το μωρό σας από την κούνια και να το βάλετε στο κρεβάτι (και να το πείσετε να παραμείνει εκεί).
• Ποιος αποφασίζει ότι έχει φτάσει η ώρα για εκπαίδευση στο γιογιό.
• Εάν μπορείτε να νικήσετε σ’ ένα διάλογο μ’ ένα άτομο που το λεξιλόγιό του περιορίζεται σε εκατό λέξεις.
Η Βίκι Ιοβάιν προσφέρει στις μαμάδες ό,τι χρειάζονται: συμβουλές από κάποιον που τα έχει περάσει και έχει επιβιώσει!

“Οι αναγνώστες της Ιοβάιν θα ενθουσιαστούν με το νέο βιβλίο της. Οι νέες μητέρες, που ανακαλύπτουν σιγά σιγά τον κόσμο των νηπίων μέσα από τα παιδιά τους, θα διαπιστώσουν ότι η Ιοβάιν είναι εξίσου εύστοχη στις συμβουλές της όσο και οποιοσδήποτε «ειδικός», μόνο που η πρώτη έχει πολύ περισσότερη πλάκα.”
PUBLISHERS WEEKLY

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΒΙΚΙ ΙΟΒΑΪΝ είναι μητέρα τεσσάρων εφήβων. Το βιβλίο της ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έχει τεράστια επιτυχία και η απόδειξη είναι ότι ύστερα από αυτό ακολούθησε μια ολόκληρη σειρά βιβλίων. Η Ιοβάιν έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος με τους Los Angeles Times και το περιοδικό Child, κι έχει εργαστεί ως ανταποκρίτρια του Redbook. Υπήρξε επίσης συνεργάτιδα της εκπομπής Today, Oprah και The View. Μένει στο Λος Άντζελες με την οικογένειά της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.