Ματιά

«Κλέφτης Αλόγων», Περ Πέτερσον

Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως κλασικό, ένα μυθιστόρημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και δύναμης.

Γράφει: Matia Gr
«Κλέφτης Αλόγων», Περ Πέτερσον

Κλέφτης Αλόγων
Ένα βιβλίο που συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι ο Κλέφτης Αλόγων του Νορβηγού συγγραφέα Περ Πέτερσον.

Μια ιστορία από τα βάθη της σκοτεινής, παγωμένης Νορβηγίας με καθαρό, ατόφιο συναίσθημα και ελάχιστα κοσμητικά στοιχεία, ένα πραγματικό κατόρθωμα αφήγησης μια και ο Πέτερσον γνωρίζει καλά τη μαγεία της καλοδουλεμένης λεπτομέρειας.


[grbk http://www.greekbooks.gr/peterson-per.person%5D

Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως κλασικό, ένα μυθιστόρημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και δύναμης.

Ο Πέτερσον αφηγείται την ιστορία του Τροντ Σάντερ, ενός εξήντα εφτάχρονου άντρα που πηγαίνει να ζήσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα στο ποτάμι. Εκεί θα υποστεί την επίθεση όλης της θλίψης, της αναστάτωσης και της απίστευτης ομορφιάς των νεανικών του χρόνων ένα βράδυ που βγαίνει βόλτα στο δάσος.

Από τη στιγμή που ο Τροντ θα δει μια φιγούρα να βγαίνει από το σκοτάδι, ο αναγνώστης βυθίζεται σε μια ιστορία αναζήτησης και απώλειας μέσα από την ακαταμάχητη πρόζα ενός μάστορα του λόγου.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Στέλλα Σαμιώτου Φιτσάιμονς

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Το Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας, είναι ένα Ηλεκτρονικό Λογοτεχνικό Περιοδικό που θα εκδίδει ένα καινούριο τεύχος κάθε δύο με τρεις μήνες, αλλά θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με νέα, γκάλοπ, θέματα συζήτησης, διαγωνισμούς, συνταγές και πολλά, πολλά άλλα.

Ρίξτε του μια, ή καλλίτερα περισσότερες ματιές, κάνοντας κλικ εδώ!


[grbk http://www.greekbooks.gr/peterson-per.person%5D
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα