Σημεία και Κέρατα .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σημεία και Κέρατα

Ρία Παπά Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σελίδες: 416 Σχήμα: 14,5 Χ 20,5 Τιμή: 13,99€ Μάιος 2012 Ροζ ανοιχτό, σχεδόν λευκό… Σαν την παρθενιά, σαν τα νυφικά και σαν την άγραφη σελίδα… Σαν όλα αυτά που σιχαίνεται […]

Γράφει: Matia Gr
Σημεία και Κέρατα

Σημεία και ΚέραταΡία Παπά
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Σελίδες: 416
Σχήμα: 14,5 Χ 20,5
Τιμή: 13,99€
Μάιος 2012

Ροζ ανοιχτό, σχεδόν λευκό…
Σαν την παρθενιά, σαν τα νυφικά και σαν την άγραφη σελίδα…

Σαν όλα αυτά που σιχαίνεται μια συγγραφέας είδωλο με πωλήσεις δεκάδων χιλιάδων αντιτύπων. Γιατί είναι σε όλους γνωστό πως οι συγγραφείς κι οι δυσκοίλιοι έχουν κάτι κοινό. Τον απέραντο τρόμο μπρος στο λευκό χαρτί.

ΣΗΜΕΙΑ και ΚΕΡΑΤΑ
Ένα αφοριστικά αστείο βιβλίο για συγγραφείς, καριέρες, λυκοφιλίες και Lifuckstyle.

Το σημείωμα του χωρισμού που μου άφησε ο Φίλιππος το διάβασε πρώτη η οικιακή βοηθός μας και μου το κουβάλησε στο κρεβάτι μεσημεριάτικα. “Σύζυγος είναι ό,τι απομένει από τον άντρα μετά τη νάρκωση…” της είπα ψύχραιμα μόλις το διάβασα. “Δεν πάει στα τσακίδια;” “Μα κυρία, δεν είναι μόνο ο σύζυγος… Το παιδί; Τι θα απογίνει το παιδί;” “Δεν τον μισώ τόσο πολύ” της είπα. “Θα το κρατήσω εγώ”.

Λίνα Ροδινού…
Το πρότυπο της πετυχημένης γυναίκας. Ξεφορτώνεται τον άντρα της και φορτώνεται την περιουσία του. Μάνα στο σπίτι και μανούλα στην ίντριγκα. Best shopper στους αχαλίνωτες έρωτές της και best seller στα ροζ μυθιστορήματά της. Σπίτια στα βόρεια προάστια, εξοχικά στα νότια και γκόμενους στο κέντρο.
Μέχρι που φτάνει η Άνοιξη του 2011…
Μια εποχή γεμάτη υποσχέσεις κι ελπίδες. Μια εποχή που η Λίνα θα θάψει όλες τις δικές της. Όταν στην προκλητικά βολεμένη ζωή της, όλα θα γίνουν: ΣΗΜΕΙΑ και ΚΕΡΑΤΑ.

Ένα άκρως διασκεδαστικό μυθιστόρημα για τις σχέσεις, τους έρωτες, τις φιλίες και τον μεγάλο τους εχθρό: τον εαυτό μας!

Λίγα λόγια για την συγγραφέα Ρία Παπά:
Η Ρία Παπά ζει στην Αθήνα. Έχει δημοσιεύσει 12 ευπώλητα μυθιστορήματα ενηλίκων, αλλά όχι με αυτό το όνομα. Δεν είναι, ούτε και υπήρξε ποτέ, φωτογενής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγγραφέας επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της για λόγους που θα καταλάβετε μόλις διαβάσετε το βιβλίο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.