Χαρτόνι για το κερί .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χαρτόνι για το κερί

Για να μην καίγονται τα χέρια σας από το κερί που στάζει…

Γράφει: Matia Gr
Χαρτόνι για το κερί

Τόσο στη Λειτουργία και στην περιφορά του επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής όσο και το βράδυ της Ανάστασης συνηθίζεται να κρατάνε οι πιστοί αναμμένα κεριά.

Για να μην καίγονται τα χέρια σας από το κερί που στάζει αλλά και για αποφύγετε το κλασσικό πλαστικό ποτηράκι σας προτείνουμε να τυπώσετε όποιο από τα ακόλουθα σχέδια θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε γι αυτό το σκοπό. Αρκεί στο κέντρο του να κάνετε δύο χαρακιές σταυρωτά ούτως ώστε να μπορεί να περάσει μέσα το κερί. Θα σας προτείναμε να το τυπώσετε σε χοντρό χαρτί ώστε να στέκεται καλύτερα και να μην λυγίζει από το βάρος του λιωμένου κεριού.

Τα σχέδιά μας είναι και για την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και για την ημέρα της Ανάστασης, για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

Καλή Ανάσταση!

 
Για να εκτυπώσετε το σχέδιο που θέλετε κάντε κλικ πάνω του.
 
Χαρτόνι για το κερί
 
Χαρτόνι για το κερί
 
Χαρτόνι για το κερί
 
Χαρτόνι για το κερί
 
 
Δείτε το αφιέρωμα της Ματιάς για την Μεγάλη Σαρακοστή, την Μεγάλη Βδομάδα, την Ανάσταση και το Πάσχα, κάνοντας κλικ εδώ!
 
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.