Γιρλάντα με κουνελάκια .: Πασχαλινές Κατασκευές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Γιρλάντα με κουνελάκια

Μια πασχαλινή γιρλάντα γεμάτη χαριτωμένα κουνελάκια! Ακολουθήστε τις οδηγίες, κατασκευάστε την και διακοσμήστε το δωμάτιό σας για τη γιορτή του Πάσχα. Καλή Ανάσταση!

Γράφει: Matia Gr
Γιρλάντα με κουνελάκια

Θα χρειαστούμε:
Διάφορα σκληρά χαρτιά ή χαρτόνια
Βαμβάκι
Σπάγκο
Κόλλα
Ψαλίδι
Μολύβι
Μπογιές (προαιρετικά)

Κατασκευή:
Πρώτα θα εκτυπώσουμε το πατρόν για τα κουνελάκια που βρίσκεται εδώ: Πατρόν για πασχαλινό λαγουδάκι.
Κόβουμε γύρω γύρω το περίγραμμα του κουνελιού και στη συνέχεια με μολύβι κάνουμε το περίγραμμά του πολλές φορές πάνω στο χαρτόνι ή τα χαρτιά και μετά τα κόβουμε. Αν θέλουμε, σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα χρωματίσουμε.
Με το βαμβάκι “πλάθουμε” μικρά μπαλάκια και τα κολλάμε στο ύψος της ουράς του κουνελιού. Όταν στεγνώσουν καλά οι ουρίτσες βάζουμε τα κουνελάκια μας στη σειρά έτσι όπως θα θέλουμε να είναι στη γιρλάντα μας και βάζουμε στο πάνω μέρος των αυτιών τους λίγη κόλλα. Μετά περνάμε τον σπάγκο και τον πιέζουμε στις άκρες ώστε να κολλήσει πάνω στα αυτάκια του κάθε κουνελιού ξεχωριστά. Όταν σταθεροποιηθεί η κόλλα, η γιρλάντα με τα κουνελάκια είναι έτοιμη να διακοσμήσει τον χώρο μας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.