Κολοκυθάκια γεμιστά .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Κολοκυθάκια γεμιστά

Αγαπάμε πολύ αυτό το φαγητό στην οικογένεια…

Γράφει: Λιλίκα
Κολοκυθάκια γεμιστά

Πρώτη κοψιά από την τελευταία μας για φέτος παραγωγή κολοκυθιών… Αν θέλει Ο Θεός και ο καιρός, θα μας πάνε μέχρι το Δεκέμβριο…

Στην αναμονή τα άνθη του χειμώνα, τα πράσα, τα μπρόκολα, τα κουνουπίδια, τα σέλινα…

Κάθε πράμα στον καιρό του…

Αγαπάμε πολύ αυτό το φαγητό στην οικογένεια…

Αύριο θα κάνω προετοιμασία για το χειμώνα… Πλένω τα κολοκύθια, τα ξύνω από έξω, τα αδειάζω και τα βάζω σε δίσκους και στη κατάψυξη. Αφού παγώσουν, τα μαζεύω σε σακούλες, τόσα όσα χρειάζομαι για κάθε μαγείρεμα… Όταν θέλω να μαγειρέψω, όπως είναι παγωμένα, τα γεμίζω και τα βάζω να βράσουν… Δεν χάνουν ούτε γεύση ούτε άρωμα…

Το χειμώνα τα κολοκύθια είναι κυρίως εισαγόμενα και πολύ ακριβά… Δοκιμάστε αυτόν τον τρόπο συντήρησης, τώρα που το προϊόν είναι ακόμα σε αφθονία και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα…

*Το πιάτο μου το αφιερώνω στην αγαπημένη μου Rita GrFragodimitraki – Spanoudaki

Λιλίκα

Τόσο το κείμενο όσο και η φωτογραφία που το συνοδεύει είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα