Κρεβατοκάμαρες: Μικρά Μυστικά για Τέλεια Διακόσμηση! .: Άρθρα - Μελέτες .: Ματιά
 

Κρεβατοκάμαρες: Μικρά Μυστικά για Τέλεια Διακόσμηση!

Γράφει: Matia Gr
Κρεβατοκάμαρες: Μικρά Μυστικά για Τέλεια Διακόσμηση!

Δεν χρειάζεται να είστε διακοσμητής για να δημιουργήσετε μία ωραία κρεβατοκάμαρα, αρκεί να έχετε μία κατεύθυνση από τους ειδικούς και πολύ .. δημιουργικότητα! Γι’ αυτό σε συνεργασία με το κατάστημα επίπλων Κοσμείν, σας παρουσιάζουμε έξυπνες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια κρεβατοκάμαρα!

Επιλογή Κρεβατιού
Το κρεβάτι είναι το σημαντικότερο όλων στην κρεβατοκάμαρα, γι’ αυτό η επιλογή του πρέπει να γίνει σωστά! Βρείτε το σωστό μέγεθος του κρεβατιού το οποίο ταιριάζει στο χώρο σας έτσι ώστε να αποφύγετε μία «στριμωγμένη» κρεβατοκάμαρα, εάν διαλέξατε πολύ μεγάλο κρεβάτι, ή μία «άδεια» εάν επιλέξατε μικρό κρεβάτι. Γι’ αυτό πάντα ξεκινάμε από την επιλογή του κατάλληλου κρεβατιού το οποία θα ταιριάζει απόλυτα με το χώρο μας!

Ξύλινο ή Μεταλλικό
Η επιλογή ξύλινου ή μεταλλικού κρεβατιού είναι πάντα ένα θέμα προς συζήτηση! Παρότι η απάντηση στο ερώτημα είναι θέμα γούστου, καλό είναι γνωρίζουμε τα υπέρ της κάθε επιλογής. Η ξύλινη κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως πιο εμπορική λόγω της πιο εντυπωσιακής της αισθητικής και του design. Η μεταλλική κρεβατοκάμαρα όμως είναι πιο «οικονομική» στο χώρο. Συγκεκριμένα, με τα πόδια της κρεβατοκάμαρας να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο όντας κάθετα και λεπτά, μια μεταλλική κρεβατοκάμαρα μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε χώρο στο δωμάτιο μας, ειδικά όταν είναι μικρό!

Χαλιά κρεβατοκάμαρας
Επιλέξτε τα σωστά χαλιά για την κρεβατοκάμαρά σας. Το κατάλληλο χαλί μπορεί να «μαλακώσει» τις γραμμές του χώρου και να προσθέσει ρομαντισμό και θηλυκότητα στην κρεβατοκάμαρα, ενώ αντίστοιχα κάποιο άλλο χαλί μπορεί να έχει έντονη παρουσία στο χώρο «τραβώντας» τα βλέμματα επάνω του! Εάν πάλι το κρεβάτι σας έχει «έντονες» και ιδιαίτερες γραμμές, προτείνουμε να το πλαισιώσετε με «διακριτικά» χαλιά έτσι ώστε να διατηρήσετε την εκκεντρικότητα του κρεβατιού!

Διαλέξτε ένα «θέμα» για την κρεβατοκάμαρά σας!
Η βασικότερη συμβουλή όλων! Δημιουργήστε ένα «θέμα» για την κρεβατοκάμαρά σας και κινηθείτε επάνω σε αυτό. Ότι αντικείμενο επιλέξετε να τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρα φροντίστε να συμβαδίζει με το «θέμα» σας. Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος σας να έχει «ταυτότητα» γι’ αυτό ξεκινήστε αποφασίζοντας το «θέμα» της κρεβατοκάμαράς σας. Θα είναι ζωηρή ή Ήρεμη; Θα είναι χαλαρωτική ή Δυναμική; Το αφήνουμε επάνω σας!

Προτού αγοράσετε έπιπλα για την κρεβατοκάμαρά σας, σας προτείνουμε να δείτε τη συλλογή με κρεβατοκάμαρες του καταστήματος επίπλων Κοσμείν.

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα επίπλων Κοσμείν για το παραπάνω κείμενο.
ΚΟΣΜΕΙΝ
Ιερά οδός 313
Αιγάλεω
12244, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5316703
Web: http://www.kosmin.gr/

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.