Βαλκανικοί πόλεμοι .: Άρθρα - Μελέτες .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Βαλκανικοί πόλεμοι

Γράφει: Matia Gr
Βαλκανικοί πόλεμοι

Οι Βαλκανικοί πόλεμοι είναι ένα ζήτημα που απασχόλησε πρόσφατα εμάς και τους συμμαθητές μας. Έτσι με πρωτοβουλία της διευθύντριάς μας, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ίδρυμα Κλιάφα, για να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας πάνω σε αυτό το θέμα.

Αρχικά, αφού πήραμε τις απαραίτητες πληροφορίες από την κυρία Μαρούλα Κλιάφα και ενημερωθήκαμε, έπειτα είδαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με φωτογραφίες και αντικείμενα της εποχής εκείνης.

Βαλκανικοί πόλεμοι

Μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε, όχι μόνο από τις φωτογραφίες, αλλά και από τα ντοκουμέντα, χειρόγραφα τα οποία ανήκανε στον Θεόδωρο Κλιάφα. Αυτή η έκθεση είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσεων και ως επακόλουθο την άσκηση κριτικής εκ μέρους μας στο θέμα των Βαλκανικών πολέμων. Το μόνο αρνητικό σημείο της επίσκεψης μας στην έκθεση ήταν ότι θα θέλαμε να υπήρχε περισσότερο υλικό και καθοδηγητικές πληροφορίες.

Συνοψίζοντας θεωρούμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε την κυρία Μαρούλα Κλιάφα που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε αυτή την υπέροχη έκθεση και επιθυμούμε να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες επισκέψεις εκπαιδευτικού περιεχομένου, προκειμένου να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας!

Αλεξάνδρα Φέκα
Αλεξάνδρα Τούφα
Ελπίδα Σκρέκα
Παρασκευή Σκαπέτη

Μαθήτριες της Γ τάξης του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.