Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος : όχι πια μαζί, μόνο φίλοι .: Είδα .: Ματιά
 

Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος : όχι πια μαζί, μόνο φίλοι

Οι Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά κρατούν επαφή και παραμένουν δύο καλοί φίλοι

Γράφει: Matia Gr
Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος : όχι πια μαζί, μόνο φίλοι

Ένας διαδικτυακός φίλος της Δανάης Μπάρκα, της έγραψε ότι είδε τον πρώην της στη Λακωνία. Η Δανάη, άνετη όπως πάντα, του απάντησε ότι κι εκείνη τον είδε στο FaceTime!

Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος : όχι πια μαζί, μόνο φίλοι

Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου (Αναλόγως φυσικά τη συγκυρία) . Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς. Ο καθένας είναι ωραίο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί χωρίς να ακολουθεί “πρέπει” ή “τι θα πει ο κόσμος”

η Δανάη Μπάρκα παραμένει φίλη με τον πρώην της

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα